NIEUWS

KIN Cosmetics Nederland
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | KiN Cosmetics

KIN Cosmetics is een volledige haarverzorgingslijn van een mooi Spaans familiebedrijf dat al bestaat sinds 1932. Wij bieden KIN uitsluitend salon exclusief aan. Wij doen mee aan The Hair X-perience om potentiële klanten te ontmoeten en er voor onze bestaande klanten willen zijn én omdat er komende maanden nieuwe producten worden gelanceerd die we daar willen presenteren.

Lees verder »
Hunter1114
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Hunter1114

Hunter1114 is een stoer en ambitieus merk met luxueuze en unieke minerale Styling- en verzorgingsproducten. Hunter1114 levert echte herenproducten voor het beste resultaat: mooi en gezond haar! Hunter1114 is pas sinds 1 april 2019 bij Salons of Barbershops verkrijgbaar en is sterk groeiend. 

Lees verder »
Shine online | tips voor een goede online zichtbaarheid
Exposantennieuws

Shine online | tips voor een goede online zichtbaarheid

Investeer in jouw online zichtbaarheid. In veel gevallen komen jouw klanten als eerste online in aanmerking met jouw salon of merk. Niet veel klanten zullen jouw salon binnenstappen zonder minstens even op je website, Instagram of Facebook te hebben bekeken. Zorg dat alle kanalen op elkaar afgestemd zijn en het juiste gevoel overdragen. Zet het wekelijks op je to-do lijstje om even je social media kanalen bij te werken en om iets leuks in te plannen

Lees verder »
Barbertools.nl
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Barbertools.nl

Jezewski Hairtools | De familie Jezewski is al sinds 1962 actief in de kappersbranche, nationaal èn internationaal. Robèrt Jezewski starten zijn carrière in 1987 en bracht in 2001 het Engelse kappersmeubelen merk REM naar Nederland. We spreken hier dus over ruim 50 jaar aan ervaring in de verkoop van professionele kappersproducten.

Lees verder »
The Hair X-perience 2020 - Wahl Nederland
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Wahl Nederland B.V.

Wahl Nederland B.V. vertegenwoordigd in Nederland, België en Luxemburg de merken Wahl, Moser, Ermila en ETI. Al deze merken gaan al jaren mee in de professionele kappersmarkt. Afgelopen jaar bestond bijvoorbeeld het merk Wahl 100 jaar en het merk Moser bestaat volgend jaar alweer 75 jaar.

Lees verder »
Categorieën

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom The Hair X-perience.

Scroll naar top

The Hair X-perience verplaatst naar 30 en 31 augustus 2020

De editie van The Hair-Xperience die gepland stond op 7 en 8 juni 2020 in Evenementenhal Gorinchem, wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar 30 en 31 augustus 2020. The Hair X-perience vindt op deze nieuwe datum tegelijk plaats met Beauty Days, het vakevent voor de beauty professional. Klik hier voor meer informatie. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.