21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Nieuws

The Hair X-perience 2024
Nieuws

Belangrijke update The Hair X-perience 2024

Via deze weg informeren we je over een belangrijke update rondom The Hair X-perience, die gepland stond op 21 & 22 april in Evenementenhal Gorinchem. Met pijn in ons hart hebben we dan ook de beslissing genomen om The Hair X-perience 2024 te annuleren. We hopen op jouw begrip en waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken.

Nieuws

Bert de Zeeuw, International Hair Artist, is aanwezig op THX 2024

Hij heeft als creatief ambassadeur voor L’Oréal de hele wereld over gereisd en inspiratieshows gegeven. Tegenwoordig doet Bert vooral heel veel met zijn eigen creaties, veel van zijn collecties verschijnen in tijdschriften over heel de wereld.

Nieuws

Calligraphy Cut | Masterclass | Het nieuwe knippen

Ontdek de magie van Calligraphy Cut, dé revolutionaire kniptechniek die het haar transformeert tot een meesterwerk! Geïnspireerd door de kunst van het diagonaal snijden van bloemen, onthult deze innovatieve uitvinding van de gerenommeerde Duitse kapper Frank Brormann een geheim voor ongeëvenaarde frisheid en gezondheid.

Nieuws

Schrijf je in voor de barber battle

Na het succes in 2023 organiseert BaBylissPRO opnieuw een Barber Battle, in samenwerking met The Hair X-perience. Dit jaar is er niet alleen een SOLO battle, maar op maandag ook een DUO battle. Bundel je krachten en zet een nog beter resultaat neer!

Nieuws

Maak kennis met L’Oréal Professionnel!

”Onze oprichter Eugène Schueller wijdde zijn leven en expertise aan het veranderen van het leven van haarprofessionals. Hij legde de basis van ons merk dat de wereld van het kappersvak nog steeds vormgeeft. Gedreven door de wetenschap, zijn we voortdurend op zoek naar baanbrekende innovaties, waarbij de veiligheid van de mens en de integriteit van het haar voorop staan.”

Nieuws

Gebruik jij AI voor haarkleurinspiratie?

2023 zal de geschiedenis ingaan als het jaar waarin kunstmatige intelligentie (AI) mainstream werd. Maar nu de technologische vooruitgang op het gebied van software voor het boeken van salons en marketingplatforms de sector vanuit zakelijk perspectief verbetert, waren sommige kappers voorzichtig over de impact die dit zou kunnen hebben op hun creatieve carrière.

Nieuws

Waarom wordt het grijze haar van je klant geel?

Voor klanten die hun zilveren lokken omarmen, kan een verrassend probleem ontstaan: hun grijze haar wordt geel. Verre van de gezonde tint die velen zich voorstellen, kan het begrijpen van de oorzaak je klanten helpen geïnformeerde keuzes te maken over hun haarverzorgingsroutine en levensstijl om vergeling te voorkomen. We spraken met de experts om te begrijpen wat ervoor kan zorgen dat grijs haar geel wordt en om tips te krijgen om op een zelfverzekerde manier de natuurlijke grijze kleur te behouden.

Nieuws

9 Essentiële Haarlooks uit Klassieke Kerstfilms

Voor velen van ons staat het koude weer gelijk aan lekker binnen blijven en kerstfilms kijken – dus we denken dat het tijd wordt dat enkele van de meest iconische haarlooks uit klassieke feestfilms wat liefde krijgen!

Nieuws

De Impact van Stress op het Haar, de Huid en de Stemming van Klanten

Het feestseizoen kan een stressvolle tijd zijn voor velen, met drukke banen, familieverplichtingen en de poging om een actief sociaal leven te behouden. Het is belangrijk om de manieren te herkennen waarop stress ons leven kan beïnvloeden, inclusief ons haar, onze huid en onze stemming, en deze informatie te delen met je klanten.

Nieuws

Hoe Trendy Haarkleuren Je Sociale Media Betrokkenheid Kunnen Stimuleren

Candlelit Brunette, Expensive Blonde, Smoked Chestnut… dit zijn slechts enkele van de haarkleuren die trending zijn op sociale media gedurende het herfst- en winterseizoen. Sommigen van jullie vragen zich misschien af waar deze trends vandaan komen, en of ze eigenlijk betekenis hebben in de salon. Om antwoord te krijgen op deze vragen en meer, sprak HJ met de experts om te zien wat zij te zeggen hadden.

Nieuws

Het Creëren van de Perfecte Pony voor Elke Gezichtsvorm

Heb je ooit een klant gehad die een pony wilde waarvan je weet dat die niet bij hen past? Nou, we hebben gesproken met een aantal topkappers om erachter te komen hoe je de perfecte pony kunt creëren voor elke gezichtsvorm, zodat de volgende keer dat iemand om een niet-flatterende snit vraagt, je weet wat je in plaats daarvan moet voorstellen.

Nieuws

Hoe je jouw salon kunt voorbereiden op de seizoensdrukte

Naarmate Kerstmis nadert, bereiden salons en freelance kappers zich voor op het drukke feestseizoen. Agenda’s zullen binnenkort (zo niet al) gevuld zijn met klanten die enthousiast zijn om hun look te transformeren ter voorbereiding op hun vele vakantievieringen. Dus, hoe kunnen salons zich voorbereiden op de seizoensdrukte? Alice Dawkins van Hair Extensions Supplier Milk + Blush geeft haar beste tips…

Nieuws

All About The Buzzcut

Met een buzzcut komt veel verantwoordelijkheid – zowel voor de stylist als de klant. Er zijn verschillende dingen die klanten moeten overwegen voordat ze de sprong wagen, van de vorm van het hoofd tot het onderhoud. Daarom hebben we contact opgenomen met een paar experts om deze eenvoudige gids te maken voor de perfecte buzzcut-consultatie.

Nieuws

KRULLEND HAAR HOE TE DOEN

Bekroonde herenkapper, Jim Shaw, deelt hoe je krullend haar bij mannen kunt verzorgen. Deze herenlook met krullend haar benadert bijna die van een matje en heeft zeer korte zijkanten met langer, getextureerd krullend haar bovenop. Hoewel vervagingen en korte achterkant- en zijkapsels een grote trend zijn voor mannen met steil haar, zien ze er ook geweldig uit bij mannen met golvend, krullend en kinky haartexturen, waardoor mannelijke klanten hun natuurlijke haartextuur kunnen omarmen en hun golven/krullen/kronkels vol trots kunnen tonen.

Nieuws

IK BEN KAPPER

Het kappersvak in de schijnwerpers met campagne: “Ik ben kapper”. Een vak dat veel meer is dan alleen knippen en stylen. De campagne is een prachtig eerbetoon aan dit vakmanschap, waarbij de veelzijdigheid en het sociale aspect van het kappersvak centraal staan.

Nieuws

Omvormen, Een Tijdloze Kunst in Haarstyling

In de bruisende wereld van hairstyling maakt een aloude techniek een opvallende comeback: omvormen. Het gaat verder dan slechts een trend; het is een levensstijl die nu diversiteit en individualiteit omarmt.

Nieuws

De Pony, de haarstijl die nooit uit de mode raakt!

Ladies opgelet, we hebben de meest trendy haarstijlen voor 2023 op een rijtje gezet en je wilt ze niet missen! Ontdek de vele voordelen en veelzijdigheid van de Pony en krijg inspiratie voor een compleet nieuwe look!

Nieuws

Professionele Make-up: de toevoeging aan jouw salon

Als salonbezitter is het van cruciaal belang om voortdurend nieuwe manieren te vinden om aan de behoeften van je klanten te voldoen en je dienstenportfolio uit te breiden. Het integreren van professionele make-up in je salon kan een waardevolle toevoeging zijn. Merken als ”Pupa” veroveren langzamerhand ook steeds meer salons en professionals uit de kappersbranche.

Nieuws

Behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen toevoegen aan je bedrijf

Een kapsalon is een plek waar mensen komen om hun haar te laten verzorgen en stylen. Het is echter niet meer voldoende om alleen haardiensten aan te bieden. In de moderne wereld van schoonheid en verzorging hebben klanten behoefte aan uitgebreidere en gevarieerde behandelingen. Het toevoegen van services zoals het zetten van wimpers en het kleuren van wenkbrauwen aan je kapsalon kan een slimme zet zijn. Hier zijn enkele voordelen van het uitbreiden van jouw salon of diensten met deze behandelingen.

Nieuws

De mullet, het meest trendy kapsel van 2023

Mannen opgelet, we hebben de meest trendy haarstijlen voor 2023 op een rijtje gezet en je wilt ze niet missen! Laat jezelf inspireren door de nieuwste trends zodat je bij de kapper precies weet hoe je het wilt hebben en je met een nieuwe verse look de zomer door kunt komen.

Nieuws

Een nieuwe Look & Feel voor The Hair X-perience

​​​​​​​Wij kunnen niet wachten om jou meer te vertellen over de nieuwe huisstijl van The Hair X-perience! Een nieuwe look & feel voor het event voor educatie, inspiratie en creativiteit. Bekijk onze nieuwe huisstijl.

Nieuws

The Hair X-perience blikt terug op een succesvol evenement

The Hair X-perience, het enige echte kappersevent in Nederland, heeft een succesvolle editie achter de rug. Ondanks de uitdagingen van warm zomerweer, slaagde het evenement erin om een vergelijkbaar aantal bezoekers te trekken als de voorgaande editie.

Nieuws

Gladjakkers Grooming Goods; een merk met een verhaal!

Het merk Gladjakkers heeft iets te vertellen. De compacte & kwalitatieve productlijn voor mannen is ontwikkeld door de creators van Barber College; dé erkende barber opleider voor kappers. Een gamma van producten waar de man op zit te wachten. Een merk dat verder gaat dan het product.

Nieuws

De masterclass voor krulliefhebbers van curls controle!

Krullend haar is een unieke vorm van zelfexpressie die verder gaat dan een voorbijgaande modegril. Het is een opmerkelijke levensstijl die diversiteit omarmt, individuen kracht geeft en natuurlijke schoonheid in al haar vormen viert. Tijdens onze masterclass zullen we getalenteerde kappers voorzien van de kennis, vaardigheden en inzichten die nodig zijn om het volledige potentieel van krullend haar te benutten.

Nieuws

Bekijk de plattegrond van THX 2023

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Bepaal je looproute op ons evenement. Kies welke Look & Learns, stands, demo’s of activiteiten je gaat bezoeken. Wat kun je verwachten? Een evenement en ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met het kappersvak! Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen.

Nieuws

Wahl x Street Influence

Wahl is begonnen met de onthulling van de allereerste Global Collection van de internationale Future Makers. Met deze collectie als uitgangspunt geeft het splinternieuwe Education Team van Wahl Nederland een spetterende show op beide dagen van The Hair X-perience.

Nieuws

CHRISSY DANIELLE en SABRINA DIJKMAN: de ultieme social media masterclass op The Hair X-perience!

Beleef de meest inspirerende masterclasses van het jaar tijdens The Hair X-perience op 11 en 12 juni. Ontdek de geheimen van twee toonaangevende professionals en Truss-ambassadeurs uit de Benelux, Chrissy Danielle en Sabrina Dijkman. Deze absolute experts in de kapperswereld nemen je mee in de diepte van social media en delen hun meest waardevolle tips en tricks. Bereid je voor op een interactieve ervaring waarbij je elke beweging kunt volgen en direct de volgende dag aan de slag kunt met je nieuwe ideeën.

Nieuws

Verbeter de klantbeleving in je salon met een massagestoel

In de concurrerende wereld van kappers, haarstylistes en barbiers is het creëren van een unieke klantervaring van groot belang. Klanten zoeken niet alleen naar hoogwaardige diensten en behandelingen, maar ook naar een totaalbeleving die hen helpt om even te ontspannen en genieten. Een effectieve manier om deze extra beleving te bieden is door het toevoegen van een massagestoel aan je salon.

EasyFairs Smartbadge The Hair X-perience
Nieuws

Hoe werf ik (efficiënt) potentiële klanten tijdens de beursdagen?

Tijdens de beursdagen wil je als standpersoneel zoveel mogelijk succesvolle gesprekken voeren die uiteindelijk zorgen voor nieuwe leads. Easyfairs heeft twee marketing technologieën (onderdeel van EasyGo) die dit proces een stuk efficiënter en makkelijker maken: de Smart Badge Reader & de Visit Connect.

Nieuws

Wat is Visit Connect?

Visit Connect is online omgeving die je kunt openen op je smartphone of tablet. Met Visit Connect verzamel je gemakkelijk informatie van bezoekers op je stand. Door middel van het scannen van de bezoekersbadge met de tool, ontvang je alle gegevens die je nodig hebt voor leadopvolging.

Nieuws

Bezoek de Toonen ‘work’ fashion show op de Main Stage!

Na meer dan 25 jaar in het kappersvak waren de dames van Haarstudio Toonen klaar met de alle bleekvlekken in hun werkkleding. ‘Hier moeten we iets mee’ dachten Christi en Diana, dus hebben zij Toonen Fashion in het leven geroepen.

Nieuws

Maak kennis met Calligraphy Cut!

Calligraphy Cut is een uitvinding van de bekende Duitse kapper Frank Brormann en is geïnspireerd door het snijden van bloemen. Het is niet zomaar een nieuwe kniptechniek. Het opent nieuwe deuren voor jou als stylist.

Nieuws

Nieuw op The Hair X-perience, het Masterclass programma!

Tijdens de aankomende editie van het kappersevent ‘The Hair X-perience’, is er een grote diversiteit aan exposanten aanwezig. Van haarverzorgingsproducten en tools tot aanbieders van kappersopleidingen en saloninrichtingen. Bezoekers kunnen de nieuwste producten uitproberen, krijgen de kans om met experts in gesprek te gaan en ontvangen inns & outs over nieuwe behandelingen.

Nieuws

Mari van de Ven geeft een masterclass op The Hair X-perience 2023

Tijdens de komende editie van The Hair X-perience geeft Mari van de Ven, Nederlands bekendste make up artist, hairstylist en kapper een masterclass. Deze masterclass is op de tweede beursdag (maandag 12 juni) van 11.30 tot 13.30 uur. In zijn masterclass neemt Mari van de Ven bezoekers mee in zijn wereld en laat hij een volledige metamorfose van begin tot eind zien.

Nieuws

De salon van de toekomst

Soma Rahimi gaat 11 en 12 juni op The Hair X-perience een masterclass geven over de salon van de toekomst. Zondag 11 juni geeft zij daarbij een show op de Main Stage.

Nieuws

Esmie Post van Esmie’s Hairstyling is aanwezig tijdens The Hair X-perience!

”Dankzij mijn 35 jaar ervaring als hairstylist en inmiddels ruim 8 jaar als freelance educator, heb ik veel geleerd. Het overbrengen van kennis en liefde voor het kappersvak gecombineerd met mijn ervaring als zelfstandig ondernemer bleek voor mij echt een passie te zijn, zo onwijs leuk om te doen! Het is fantastisch om collega’s in het vak te mogen en te kunnen inspireren.”

Nieuws

Stichting Haarwensen wie kent het niet?

Wist je dat wij samen met Stichting Haarwensen een samenwerking zijn aangegaan om een mooi bedrag op te halen zodat we weer veel kinderen, die door een medische achtergrond kaal zijn geworden, blij kunnen maken met een haarwerk van echt haar.

Nieuws

MW Hair en beauty products is deze editie aanwezig!

MW Hair & Beauty Products is leverancier van de “Most Wanted” producten voor kappers en een deel nails & beauty. Ze leveren een uitgebreid assortiment aan producten en artikelen en willen zich graag onderscheiden door de service en toewijding aan de professionals. MW Hair & Beauty products komt met de volgende merken naar de The Hair X-perience op 11 en 12 juni!

Nieuws

Juliette den Ouden komt naar The Hair X-perience!

Ze is een internationale haar & make-up artiest en Global Advocate voor Authentic Beauty Concept. Ze won onlangs de One Shot International Haircut of the Year award met getextureerd haar en was Hairdresser of the Year in Nederland. Door de jaren heen heeft ze nog veel meer prijzen en nominaties ontvangen in de hair & beauty industrie.

Nieuws

Op bezoek bij Curlznfro!

Op een prachtige locatie vlakbij Amsterdam werd dit evenement gehouden. Nationale en internationale sprekers en bezoekers waren aanwezig vanwege Marsha haar grote bereik binnen de branche. Lees snel verder.

Nieuws

Maak kennis met de Look en Learn Area!

Tijdens de aankomende editie van The Hair X-perience op 11 & 12 juni 2023 zullen er weer verschillende sessies in de Look & Learn area plaatsvinden.

Nieuws

Collageen, een wondermiddel?

Goed voor je huid, je rimpels, je haar, je nagels, je botten en het speelt zelfs een rol bij de aanmaak van kraakbeen. Gezondheid van binnenuit. Werkt het echt? Lees hier snel meer.

Nieuws

Maak kennis met…

Leer de exposanten van The Hair X-perience beter kennen! Wie zijn ze precies?

Nieuws

Wat zijn Demo Squares nu precies?

Tijdens de aankomende editie van The Hair X-perience op 11 & 12 juni 2023 zullen er weer verschillende Demo Squares aanwezig zijn.

Nieuws

Bekijk The Hair X-perience aftermovie !

Bekijk hieronder The Hair X-perience aftemovie 2022! Hopelijk heb jij net zo genoten van de afgelopen editie van The Hair X-perience als wij. Wij blikken

Nieuws

Dit was The Hair X-perience 2022!

Afgelopen zondag en maandag vond The Hair X-perience plaats. Het was een evenement vol kennis, demo’s en nieuwe producten en mensen ontdekken. Heb je het gemist of wil je het kappersevenement van Nederland herbeleven? In dit artikel lees je over alles wat er te doen was!

Nieuws

Deze guests komen naar the Hair x-perience!

Er komen dit jaar vijf guests naar The Hair X-perience. Zij komen iets vertellen op de Main Stage of een demonstratie geven op een van onze Demo Squares! In dit artikel lees je wie er allemaal komen op welke dagen en wat ze gaan doen.

Nieuws

Ga mee op reis met Dario J. Braun op de Main Stage!

Dario J. Braun, de eigenaar van DARIOS Barbers, komt op de Main Stage een show geven genaamd Diversity of Men, a Hairstory told by Dario J. Braun. Tijdens deze show neemt Dario je mee op reis.

Nieuws

Plan je dag op the hair x-perience!

Het programma van The Hair X-perience begint al aardig vol te raken en daarom hebben we voor jou alle programma onderdelen in een overzicht gezet. Bekijk de timetables hier!

Nieuws

Gertjan van Gils komt samen met MOSER naar Demo Square 2

Gertjan van Gils komt samen met MOSER demonstreren dat een tondeuse niet alleen geschikt is voor de traditionele en/of klassieke herencoupes, maar het ook een perfecte styling tool is om creatieve coupes te creëren voor dames en heren.

Nieuws

Fernanda Smits komt naar The Hair X-perience!

Tijdens The Hair X-perience komt Fernanda Smits een sessie geven in het Look & Learn theater en tijdens de Beauty & Hair Talk op de Main Stage. De focus van deze sessies ligt op Vegan haar producten.

Nieuws

Demo’s van Barber College op de Barber Square!

De Barber Square is het podium voor het herenvak. Je ontdekt hier de laatste trends en technieken doormiddel van verschillende demo’s en workshops. Barber College komt hier een aantal demo’s geven.

Exposantennieuws

Nog meer exposanten op the hair x-perience

Vandaag stellen wij jullie graag voor aan weer twee nieuwe exposanten die we aan de deelnemerslijst mogen toevoegen. Een warm welkom aan SESA Cosmetics en Parfumpoint Refill.

Bezoekersnieuws

Demo Square #3 is gevuld!

De derde Demo Square is gevuld voor de komende editie! Wijzijnkapper.nl gaat verschillende demo’s met betrekking tot Modern Knippen ofwel Vormgeven verzorgen op Demo Square #3. Lees hier meer.

Exposantennieuws

Omorfy en Sudac staan ook op The Hair X-perience

Wekelijks vertellen wij welke nieuwe exposanten er op de beurs te vinden zullen zijn. Vandaag willen wij 2 nieuwe exposanten aan jullie voorstellen!  Sudac en Omorfy  zijn te vinden op de beursvloer tijdens The Hair X-perience!

Exposantennieuws

nog meer nieuwe exposanten tijdens the hair x-perience!

Wij houden jullie graag up-to-date over nieuwe exposanten tijdens The Hair X-perience! Daarom lichten we vandaag weer drie nieuwe exposanten uit die jij een bezoekje kan brengen tijdens onze beurs. Dit zijn Prestato, Honma Tokyo en Lanette Medical Beauty!

Bezoekersnieuws

Bezoekers kunnen zich weer verheugen op een inspirerend programma

Eindelijk is het weer zover: op 12 en 13 juni kun je weer in contact komen met leveranciers en kapper collega’s tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. De bezoekers kunnen zich deze editie weer verheugen op een uitgebreid programma en een goedgevulde beursvloer.

Bezoekersnieuws

De eerste Demo Square is gevuld!

De eerste Demo Square is gevuld voor de komende editie! Haircademy gaat verschillende demo’s van actuele haartrends geven op Demo Square #1.

Exposantennieuws

nog meer nieuwe exposanten!

We mogen nog drie nieuwe exposanten uitlichten! Proud 24•7, Salon de Nieuwe Stad en Slijperij ScherpGoed zijn te vinden op de beursvloer op 12 & 13 juni.

Geen onderdeel van een categorie

Maak kennis met drie nieuwe exposanten!

We hebben 3 nieuwe exposanten aan de deelnemerslijst van The Hair X-Perience mogen toevoegen. Maak kennis met Toonen Fashion, Curls Control en Hair Combi. Kom jij ook een kijkje nemen bij deze stands?

Geen onderdeel van een categorie

Beurzen gaan weer als vanouds door, alle maatregelen opgeheven

Het kabinet heeft op coronapersconferentie van dinsdag 15 februari 2022 bekend gemaakt dat de meeste maatregelen per 25 februari worden opgeheven. Alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden, hygiëne, ventileren en testen bij klachten, blijven gehandhaafd. Voor (vak)beurzen betekent dit dat ze weer als vanouds door kunnen gaan. Dus ook zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en 1,5 meter afstand.

Geen onderdeel van een categorie

Welkom aan onze nieuwe exposanten!

Graag willen we jullie voorstellen aan drie nieuwe exposanten die zich aan de deelnemerslijst hebben gevoegd voor The Hair X-perience! Ga jij hun stand bezoeken?

Geen onderdeel van een categorie

Honma Tokyo / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Fernanda Smits van Honma Tokyo.

Geen onderdeel van een categorie

Google Digitale Werkplaats / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Lisa Dijkstra van Google Digitale Werkplaats.

Geen onderdeel van een categorie

Sweet Rumour / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour.

Geen onderdeel van een categorie

Beauty & Hair talk met presentaties van Google en Sweet Rumour

Het beursteam van Beauty Days en The Hair X-perience organiseert op maandag 10 januari 2022 een nieuwe editie van de online talkshow ‘Beauty & Hair Talk’. Tijdens deze online talkshow komen Lisa Dijkstra van de Google Digitale Werkplaats en Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour aan het woord.

Geen onderdeel van een categorie

The Hair X-perience verplaatst naar 12 en 13 juni 2022

The Hair X-perience is het enige complete kappersevenement van Nederland. De ultieme beleving staat centraal; dit is dé plek waar de kappers in contact kunnen treden met hun (toekomstige) leveranciers.

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.