NIEUWS

Beursnieuws

Gladjakkers Grooming Goods; een merk met een verhaal!

Het merk Gladjakkers heeft iets te vertellen. De compacte & kwalitatieve productlijn voor mannen is ontwikkeld door de creators van Barber College; dé erkende barber opleider voor kappers. Een gamma van producten waar de man op zit te wachten. Een merk dat verder gaat dan het product.

Lees verder »
Beursnieuws

De masterclass voor krulliefhebbers van curls controle!

Krullend haar is een unieke vorm van zelfexpressie die verder gaat dan een voorbijgaande modegril. Het is een opmerkelijke levensstijl die diversiteit omarmt, individuen kracht geeft en natuurlijke schoonheid in al haar vormen viert. Tijdens onze masterclass zullen we getalenteerde kappers voorzien van de kennis, vaardigheden en inzichten die nodig zijn om het volledige potentieel van krullend haar te benutten.

Lees verder »
Beursnieuws

Bekijk de plattegrond van THX 2023

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Bepaal je looproute op ons evenement. Kies welke Look & Learns, stands, demo’s of activiteiten je gaat bezoeken. Wat kun je verwachten? Een evenement en ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met het kappersvak! Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen.

Lees verder »
Beursnieuws

Wahl x Street Influence

Wahl is begonnen met de onthulling van de allereerste Global Collection van de internationale Future Makers. Met deze collectie als uitgangspunt geeft het splinternieuwe Education Team van Wahl Nederland een spetterende show op beide dagen van The Hair X-perience.

Lees verder »
Beursnieuws

CHRISSY DANIELLE en SABRINA DIJKMAN: de ultieme social media masterclass op The Hair X-perience!

Beleef de meest inspirerende masterclasses van het jaar tijdens The Hair X-perience op 11 en 12 juni. Ontdek de geheimen van twee toonaangevende professionals en Truss-ambassadeurs uit de Benelux, Chrissy Danielle en Sabrina Dijkman. Deze absolute experts in de kapperswereld nemen je mee in de diepte van social media en delen hun meest waardevolle tips en tricks. Bereid je voor op een interactieve ervaring waarbij je elke beweging kunt volgen en direct de volgende dag aan de slag kunt met je nieuwe ideeën.

Lees verder »
Beursnieuws

Verbeter de klantbeleving in je salon met een massagestoel

In de concurrerende wereld van kappers, haarstylistes en barbiers is het creëren van een unieke klantervaring van groot belang. Klanten zoeken niet alleen naar hoogwaardige diensten en behandelingen, maar ook naar een totaalbeleving die hen helpt om even te ontspannen en genieten. Een effectieve manier om deze extra beleving te bieden is door het toevoegen van een massagestoel aan je salon.

Lees verder »
Beursnieuws

Wat is Visit Connect?

Visit Connect is online omgeving die je kunt openen op je smartphone of tablet. Met Visit Connect verzamel je gemakkelijk informatie van bezoekers op je stand. Door middel van het scannen van de bezoekersbadge met de tool, ontvang je alle gegevens die je nodig hebt voor leadopvolging.

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom The Hair X-perience.

Scroll naar top