NIEUWS

Beursnieuws

KRULLEND HAAR HOE TE DOEN

Bekroonde herenkapper, Jim Shaw, deelt hoe je krullend haar bij mannen kunt verzorgen. Deze herenlook met krullend haar benadert bijna die van een matje en heeft zeer korte zijkanten met langer, getextureerd krullend haar bovenop. Hoewel vervagingen en korte achterkant- en zijkapsels een grote trend zijn voor mannen met steil haar, zien ze er ook geweldig uit bij mannen met golvend, krullend en kinky haartexturen, waardoor mannelijke klanten hun natuurlijke haartextuur kunnen omarmen en hun golven/krullen/kronkels vol trots kunnen tonen.

Lees verder »
Beursnieuws

IK BEN KAPPER

Het kappersvak in de schijnwerpers met campagne: “Ik ben kapper”. Een vak dat veel meer is dan alleen knippen en stylen. De campagne is een prachtig eerbetoon aan dit vakmanschap, waarbij de veelzijdigheid en het sociale aspect van het kappersvak centraal staan.

Lees verder »
Beursnieuws

Professionele Make-up: de toevoeging aan jouw salon

Als salonbezitter is het van cruciaal belang om voortdurend nieuwe manieren te vinden om aan de behoeften van je klanten te voldoen en je dienstenportfolio uit te breiden. Het integreren van professionele make-up in je salon kan een waardevolle toevoeging zijn. Merken als ”Pupa” veroveren langzamerhand ook steeds meer salons en professionals uit de kappersbranche.

Lees verder »
Beursnieuws

Behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen toevoegen aan je bedrijf

Een kapsalon is een plek waar mensen komen om hun haar te laten verzorgen en stylen. Het is echter niet meer voldoende om alleen haardiensten aan te bieden. In de moderne wereld van schoonheid en verzorging hebben klanten behoefte aan uitgebreidere en gevarieerde behandelingen. Het toevoegen van services zoals het zetten van wimpers en het kleuren van wenkbrauwen aan je kapsalon kan een slimme zet zijn. Hier zijn enkele voordelen van het uitbreiden van jouw salon of diensten met deze behandelingen.

Lees verder »
Beursnieuws

De mullet, het meest trendy kapsel van 2023

Mannen opgelet, we hebben de meest trendy haarstijlen voor 2023 op een rijtje gezet en je wilt ze niet missen! Laat jezelf inspireren door de nieuwste trends zodat je bij de kapper precies weet hoe je het wilt hebben en je met een nieuwe verse look de zomer door kunt komen.

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom The Hair X-perience.

Scroll naar top