21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

MW Hair en beauty products is deze editie aanwezig!

MW Hair & Beauty Products is ook deze editie weer aanwezig op The Hair X-perience.  Ze leveren een uitgebreid assortiment aan producten en artikelen en willen zich graag onderscheiden door de service en toewijding aan de professionals. MW Hair & Beauty products komt met de volgende merken naar de The Hair X-perience op 11 en 12 juni!

KIN Cosmetics Nederland is onderdeel van MW Hair & Beauty Products. Ze hebben de exclusieve distributie van dit mooie kappersmerk uit Spanje. KIN is een volledige lijn van haarkleuring, verzorging en styling die ze salon exclusief aanbieden.

Sakura, samen met Antoine van Veggel van Shears International, Founder van Sakura Exclusive Japanese scissors. De kappersscharen van Sakura zijn gesmeed met de grootste zorg en met alle aandacht voor vorm, balans, spanning en metaalkwaliteit. Ze zijn ontworpen om uw werk leuker en prettiger te maken.

Kun jij ook niet wachten om MW Hair & Beauty products te zien op The Hair X-perience? Je kunt ze vinden op stand C33.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top