21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Gladjakkers Grooming Goods; een merk met een verhaal!

Het merk Gladjakkers heeft iets te vertellen. De compacte & kwalitatieve productlijn voor mannen is ontwikkeld door de creators van Barber College; dé erkende barber opleider voor kappers. Een gamma van producten waar de man op zit te wachten. Een merk dat verder gaat dan het product. Gladjakkers is een merk met een doel!

DE BESTE PRODUCTEN ONTWIKKELEN VOOR KAPPERS & BARBERSHOPS

Maar vergeet ook niet de sociale & maatschappelijke betrokkenheid. Gladjakkers steunt namelijk meerdere organisaties die zich inzetten om hondenleed te voorkomen. Kom naar het Look & Learn Theater op The Hair X-perience voor de sessies van Barber College en maak kans op een giftset met producten van Gladjakkers.

Meer informatie over het merk is te vinden op: www.gladjakkers.com

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.