21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Curls Controle, Indola en Je M’appelle zijn drie exposanten die op ons event zullen staan.

Maak kennis met weer drie nieuwe exposanten die je kunt vinden tijdens The Hair X-perience 2023.

Curls Controle wil dat hun krulklanten hun krullen leren begrijpen en verzorgen, om zo het optimale uit hun krullen te kunnen halen, ongeacht het krultype. Iedere krul verdient het om goed verzorgd te worden en te stralen.

”Wij weten als geen ander hoe het is om jarenlang product na product uit te proberen en de frustratie te voelen als een product wéér niet tot het gewenste resultaat leidt. Omdat er geen productenlijn bestaat waar wij volledig achter konden staan om te gebruiken tijdens onze CC1 krulknip opleidingen die we verzorgen aan hairstylisten in ons opleidingscentrum Curls & More, besloten we om zelf de perfecte producten te gaan ontwikkelen.”

Curls Control

Bij Indola zijn ze er trots op een professioneel haarmerk te zijn, geïnspireerd door het echte leven en echte mensen. Ze richten ons op alle relevante zaken die je als kapper nodig hebt, niets meer – het leveren van geweldige prestaties in een compact en intuïtief assortiment dat je in staat stelt om meer diensten te leveren met minder producten.

”Wij zetten onze knowhow en creativiteit in om jou altijd te inspireren met de streetstyle looks van morgen, gecreëerd door onze kleurexperts. Onze Street Style Collection wordt twee keer per jaar uitgebracht voor meer seizoensrelevantie en aangevuld met een reeks educatieve video’s en seminars om je kennis te laten maken met onze nieuwe services.”

 

Indola Nederland

Je m’appelle is geboren uit een droom. Een droom om van scratch af aan een merk te ontwikkelen dat aansluit bij de wens van de vrouw die precies weet wat ze wil. Een vrouw die het prettig vindt om online te winkelen en prijs, kwaliteit, gemak en baas zijn over eigen tijd belangrijk vindt.

En zo werd Je m’appelle geboren. Het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi’ gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi’-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.