We mogen weer drie nieuwe exposanten aan jullie voorstellen!

Ben jij al bekend met De Sírius Cosméticos, Hairsuite en Sabelle Cosmetics? Zij zijn ook te vinden op de komende editie van The Hair X-perience!

De Sírius is een Braziliaans bedrijf met een groene ziel, dat op een duurzame manier cosmetica produceert en zich ecologisch actief inzet op het behoud van het milieu. Zij ontwikkelen sinds 1998 hoogwaardige producten. Ze hebben een breed scala aan professionele producten voor verschillende haar behandelingen.

Hairsuite is distribiteur van Previa Natural Haircare en PH Labaratories. De formules van Previa natural haircare bevatten gecertificeerde, organische werkzame stoffen van Italiaanse oorsprong, die zijn verkregen door middel van innovatieve en duurzame technologieën.

Sabelle Cosmetics biedt ‘BRAZILICIOUS PROFESSIONAL’ aan. Dit zijn professionele en hoogwaardige kappersproducten en de ondersteuning en service die je nodig hebt. Kleurrijk, stijlvol & kwaliteitsvol! Er zijn meerdere productlijnen, van keratine behandeling tot behandeling voor beschadigd haar. Ben jij benieuwd naar Brazilicious Professional? Kom naar de stand op The Hair X-perience en zij vertellen je er alles over. Ook zullen ze gratis staaltjes uitdelen.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top