21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

The Hair X-perience verplaatst naar 12 en 13 juni 2022

The Hair X-perience is verplaatst van 5 en 6 september 2021 naar 12 en 13 juni 2022. De kappers hebben het zwaar gehad tijdens de afgelopen coronaperiode. Om alle betrokkenen van het evenement meer ademruimte te geven is er besloten om het evenement te verplaatsen naar juni 2022.

Wij vinden het enorm jammer dat de september-editie nog te vroeg komt, maar er is ook begrip vanuit de branche. Gelukkig draait de kappersbranche weer op volle toeren en zien de vooruitzichten er positief uit. Daarom gaan wij vol goede moed aan de slag om er samen met de exposanten en bezoekers er een onvergetelijke editie van te maken in juni 2022.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van The Hair X-perience en wij zien het evenement als versterking voor de kappersbranche. Momenteel is de focus van de kappersbranche gericht op herstel en komt een vakbeurs als The Hair X-perience komt helaas te vroeg. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit niet garanderen die de bezoekers en exposanten van ons verwachten en verdienen.

Door middel van de nieuwe datum hopen wij de kappersbranche meer ademruimte te kunnen geven en volledig te kunnen herstarten. Wij gaan ervoor zorgen dat er een goed gevuld evenement komt te staan met verschillende exposanten, een hoogwaardig Mainstage programma en bekende onderdelen zoals de Demo Squares, Look & Learn Theater, HairTalk en Barber Square in juni 2022.

Wij willen alle kappers en leveranciers veel succes wensen de komende maanden. Wij kijken er enorm naar uit om jullie in juni 2022 opnieuw te mogen verwelkomen en om samen een fantastisch evenement neer te zetten.

Hou onze website regelmatig in de gaten voor nieuws over het evenement en zorg dat je ons volgt op social media voor het laatste nieuws rondom The Hair X-perience.

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.