21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Wahl x Street Influence

Wahl is begonnen met de onthulling van de allereerste Global Collection van de internationale Future Makers. Met deze collectie als uitgangspunt geeft het splinternieuwe Education Team van Wahl Nederland een spetterende show op beide dagen van The Hair X-perience.

Naast de streetstyle show en geweldige uniseks toepasbare kapsels, die worden gecreëerd met de fantastische Wahl tools, kan je ook kennis maken met het Education Team bestaande uit Frank Vonkeman, al enkele jaren educator voor Wahl en de nieuwe educators Boudewijn Jurriaans (ook bekend als Barber Birdman), Romano Katabaloeboeng, Kate Steen en Cay Kleeven.

Laat je inspireren door deze creatieve show vol passie, vakkennis en diversiteit. Ontdek ook alle technische tips & tricks bij onze demo’s op de Barber Square. Wil je meteen zelf aan de slag, vraag bij de groothandel naar een training van een van deze (inter-) nationale Wahl educators of kom zelf knippen in onze coole stand. Je vindt de stand van Wahl Nederland op plaats E04.

Op de foto v.l.n.r. : Boudewijn Jurriaans, Cay Kleeven, Romano Katabaloeboeng, Kate Steen. Op de foto ontbreekt Frank Vonkeman.

Wahl Nederland BV

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.