21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Beyond Beauty shop neemt 3 merken mee naar de beurs!

Maak kennis met...
de merken van Beyond Beauty Shop.

Maak kennis met Beyond Beauty, importeur en distributeur van professionele en hoogwaardige Beauty merken en labels uit verschillende landen. Zij nemen Andmetics, pH Plex en Calligraphy Cut mee naar de beurs. Daarnaast biedt Beyond Beauty Labels eveneens in de Beyond Beauty Academy (verschillende locaties) trainingen, cursussen, presentaties en (product)uitleg aan in kleine groepen of zelfs op individuele basis. 

Andmetics

Andmetics is jouw partner voor het waxen, vormen, kleuren, stylen, liften en verzorgen van de wenkbrauwen. Zij zijn de expert voor aanvullende diensten voor wenkbrauwen & wimpers in jouw salon.

pH Plex

pH Plex is het enige plex product op de markt met een optimale pH-waarde van 9,0! Hierdoor is het product, in tegenstelling tot andere plexen op de markt met een lagere pH waarde, eenvoudig in gebruik, zonder dat de inwerktijd van de verf of het oxidatiemiddel verandert. pH Plex kent een zeer effectieve werking door de reactie met alle aminozuren van het haar.

Calligraphy Cut

Calligraphy Cut is is de beste knipbeurt ter wereld! Het wordt gemaakt met de calligraphy pen, de beste kapperstool ter wereld. Hun missie is om stylisten de kans te geven op een nieuwe, authentieke positionering in de markt, het knippen op een nog diversere manier te beleven en een duurzaam succesvol bedrijf op te bouwen.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.