21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Nieuw op The Hair X-perience, het Masterclass programma!

Tijdens de aankomende editie van het kappersevent ‘The Hair X-perience’, is er een grote diversiteit aan exposanten aanwezig. Van haarverzorgingsproducten en tools tot aanbieders van kappersopleidingen en saloninrichtingen. Bezoekers kunnen de nieuwste producten uitproberen, krijgen de kans om met experts in gesprek te gaan en ontvangen inns & outs over nieuwe behandelingen.

Naast de vele exposanten, worden er ook vaktechnische demo’s, inspirerende shows en masterclasses gegeven door onder andere Juliette den Ouden, Mari van de Ven, Esmie Post en Soma Rahimi. Deze sessies bieden praktische tips voor het creëren van de nieuwste kapsels en stijlen, evenals inzichten in de nieuwste trends en technologieën in de kappersbranche. Een greep uit onze masterclasses:

– Soma Rahimi laat zien dat de kapper van de toekomst niet afhankelijk is van warmte om tot een mooi resultaat te komen, oude technieken worden in een nieuw jasje gestoken. Deze masterclass is in samenwerking met Aveda, het merk dat bekend staat om verantwoord ondernemen.

– Juliette den Ouden, internationaal hair- en make-up artist, legt haar visie op het kappersvak graag aan jullie uit met leuke tips & tricks.

– Mari van de Ven, Nederlands bekendste hair- en make-up stylist neemt jullie tijdens deze masterclass mee in zijn wereld. Klantbeleving, hoe pak je dat aan en hoe gaat een kleurproces in zijn werk? Daarnaast gaat hij aan de slag met een volledige make-over met als finishing touch een moderne avant-garde look uit zijn nieuwe lookbook.

– Esmie Post heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en gaat in haar masterclass aan de slag met bruidskapsels, een langdurig houdbare look, hoe creër je die? En hoe breng je frisse accenten aan zonder al te ingewikkelde constructies? Zij vertelt het tijdens deze Bridal Masterclass.

Soma Rahimi

Juliette den Ouden

Mari van de Ven

ESMIE POST

Educatie is erg belangrijk voor jou als haarprofessionals om verschillende redenen:

1. Up-to-date blijven
Het kappersvak verandert voortdurend, daarom is het belangrijk up-to-date te blijven met de laatste trends en technieken.
2. Verbeteren van vaardigheden
Masterclasses zijn een geweldige manier om vaardigheden te verbeteren en te verfijnen. Of het nu gaat om het leren van een nieuwe snij- of kleurtechniek, of het verbeteren van de communicatieve vaardigheden met klanten, een masterclass biedt de mogelijkheid om deze vaardigheden te oefenen, bespreken en te verbeteren.
3. Netwerken
Masterclasses bieden de naast kennis delen ook de mogelijkheid om te netwerken met andere professionals uit de branche en het ontdekken van nieuwe samenwerkingen, zakelijke kansen of zelfs vriendschappen.
4. Verhoogde klanttevredenheid
Door nieuwe technieken te leren en vaardigheden te verbeteren, kunnen haarprofessionals hun klanten een betere service bieden. Dit kan resulteren in verhoogde klanttevredenheid, wat op zijn beurt kan leiden tot meer klanten en herhaal bezoeken.

Kortom, educatie is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van haarprofessionals. Daarom kiezen wij deze editie voor een nieuw uitgebreid Masterclass programma, waarin trends, vaardigheden ontwikkelen/verbeteren, netwerken en klanttevredenheid centraal staan.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.