21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Bezoek de Toonen ‘work’ fashion show op de Main Stage!

Na meer dan 25 jaar in het kappersvak waren de dames van Haarstudio Toonen klaar met de alle bleekvlekken in hun werkkleding. ‘Hier moeten we iets mee’ dachten Christi en Diana, dus hebben zij Toonen Fashion in het leven geroepen.

Inmiddels bestaat Toonen Fashion 6 jaar en ontfermen zij zich over de bedrijfskleding van kappers verspreid over de hele Benelux. Hoe zou je Toonen Fashion kort en bondig kunnen omschrijven? Toonen Fashion is goed in groot zijn klein houden. Enerzijds hebben zij een compleet en uitgebreid aanbod, waarin alle maten in grotere aantallen voorradig zijn. Anderzijds zorgen zij met hun adviezen en één op één pasafspraken voor een persoonlijke aanpak en goede service.

Dit jaar is het team van Toonen Fashion weer van de partij op The Hair X-perience en zullen zij op zondag 11 juni om 10:45 en 12:30 met hun kleding een fashion geven voor alle bezoekers! Ook benieuwd? Kom vooral langs op The Hair X-perience van 11 en 12 juni in Evenementenhal Gorinchem!

Benieuwd naar hun aanbod? Neem alvast een kijkje op www.toonenfashion.nl

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.