Dit was The Hair X-perience 2022!

Afgelopen zondag en maandag vond The Hair X-perience 2022 plaats. Het was een evenement vol Look & Learns en demo’s op de Demo Squares. Ook kon je nieuwe producten ontdekken bij een van de exposanten. Heb je het gemist of wil je het kappersevenement van Nederland herbeleven? In dit artikel lees je alles over wat er te doen was!

Beauty & Hair Talk
Op zondag- en maandagochtend vond de Beauty & Hair Talk plaats op de Main Stage. Floor Kleyne, haarstylist en podcastmaker, vroeg onze gasten het hemd van het lijf. Ook koon je op beide dagen kon je horen hoe Cher van Hardeveld en Wiardi D. Koopmeiners een Coiffure award hebben gewonnen. Op zondag ging Floor in gesprek met Mika van Leeuwen over Hair en Beauty en op maandag met Xelly Cabau van Kasbergen. Ook schoof Fernanda Smits aan om alles te vertellen over Hair Therapy en Laminatie.

Main Stage
Naast de Beauty & Hair Talk vonden er veel interessante items plaats op de Main Stage. BabylissPro Benelux gaf een barbiersshow en Dario J. Braun van Darios Barbers vertelde over verschillende (heren)kapsels van over de hele wereld. Daarnaast vond op de Main Stage de verkiezing van ”De Leukste Kapsalon van Nederland” plaats op de zondag en deze is gewonnen door De Knipgarage! Ook hebben veel gemeente winnaars hun oorkonde kunnen ophalen op het evenement en konden ze op de foto met  niemand minder dan Mika van Leeuwen!

Look & Learn Theater
Het Look & Learn Theater had een vol en gevarieerd programma. Curls Control gaf een lezing over de filosofie van krullen en Hans Beers en Annemieke Tip lieten moderne kniptechnieken en visagie zien. Dit werd gedaan in combinatie met zijn nieuwe collectie “Minimalisme”.

Demo Squares
Er waren 3 Demo Squares op The Hair X-perience te vinden. Demo Square #1 werd compleet gerund door Haircademy. Deze Demo Square stond volledig in het teken van kleur en knip trends! Demo Square #2 had een heel gevarieerd programma. Je kon hier demo’s zien over kniptechnieken, maar ook over het gebruik van folies. Demo Square #3 stond in het thema van krullen en modern knippen. Curls Control gaf verschillende demo’s over krullen en Brigitte Verwimp gaf demo’s over droog knippen.

HX college
In HX College kon je verschillende lezingen bijwonen. Hans Beers heeft een lazing gegeven over tips & tricks van salon marketing. Floor Kleyne vertelde alles over influencer marketing en hoe je jezelf moet positioneren op Instagram als kapper zijnde. Daarnaast was hier de lancering van de twee nieuwe vakbladen: Vibes en HIB!

Het waren twee geslaagde dagen en veel kappers zijn naar huis gegaan met nieuwe producten, kennis en misschien wel een award van de verkiezing. Ben jij er de volgende keer weer bij?

Save the date: 11 & 12 juni 2023!

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top