21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Graag stellen wij drie nieuwe exposanten aan jullie voor

Maak kennis met drie nieuwe exposanten

Ministery of Beauty is vooruitstrevend in professionele cosmetica. Met een ruim en segment breed aanbod kunnen zij elke salon van A tot Z bedienen.

CIL-LOU is het eerste Belgische hair & care merk voor kinderen, maar de ontwikkeling van de producten vindt plaats in Nederland. Geen loze beloftes, wél 100% high-quality verzorgingsproducten specifiek ontwikkeld voor kids. Een frisse, glanzende en gezonde hairdo en plezier bij het haren wassen gegarandeerd en geen prikkende oogjes!

Da Vinci is de nummer 1 in Nederland voor salonsoftware. Zij lossen alles voor je op zodat jij je bezig kan houden met je klant. Van een makkelijk afsprakenboek, fijn klantenbestand, handige kassa, kant en klare administratie en zelfs makkelijke marketingtools. Elke dag vertrouwd door 1700 salons in Nederland.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.