21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Schrijf je in voor de barber battle

Na het succes in 2023 organiseert BaBylissPRO opnieuw een Barber Battle, in samenwerking met The Hair X-perience. Dit jaar is er niet alleen een SOLO battle, maar op maandag ook een DUO battle. Bundel je krachten en zet een nog beter resultaat neer!

De winnaars van de wedstrijden worden gesponsord gedurende een jaar, ter waarde van 1000 euro, in de vorm van gereedschap. Ook degenen die als tweede of derde eindigen, worden beloond.

Inschrijven kan van 1 februari tot vrijdag 5 april, via de link hieronder, vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Op 12 april worden de 10 beste kandidaten voor de SOLO Battle en de 10 beste teams voor de DUO Battle op de hoogte gebracht. De uitreiking vindt op dezelfde dag plaats op de mainstage van The Hair X-perience.

Wedstrijden:
Barber battle SOLO, op 21 april 2024 (10 deelnemers)
Barber battle DUO, op 22 april 2024, 10 teams van 2 deelnemers (20 deelnemers in totaal)

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.