21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Omorfy en Sudac staan ook op The Hair X-perience

Wekelijks vertellen wij welke nieuwe exposanten er op de beurs te vinden zullen zijn. Vandaag willen wij twee nieuwe exposanten aan jullie voorstellen! Sudac en Omorfy zijn te vinden op de beursvloer tijdens The Hair X-perience!

Omorfy is een haarkliniek die haartransplantaties uitvoert bij mannen en vrouwen. Daarnaast hebben ze ook specialiteiten zoals transplantatie van kroeshaar. Omorfy is op de beurs aanwezig om meer met kappers samen te werken. Uitleg, introductie van klanten, voorbereiding en nazorg kunnen ook door kappers uitgevoerd worden. Ook willen ze hun kennis over de haartransplantatie techniek delen met kappers, opleidingen verzorgen voor de nazorg en kennis in het algemeen over haartransplantaties en verzorging van de cliënten.

Sudac is dé kappersgroothandel voor professionals in haarverzorging. Sudac biedt diverse concepten onder één dak, altijd exclusief voor de kapper. Op de stand van Sudac kan je kennis maken met POP, een Nederlands betaalbaar kwaliteitsmerk écht exclusief voor de professional. Op de stand van Sudac maak je ook kennis met Great Hair Extensions, de marktleider op het gebied van hairextensions. Het breedste aanbod, alle soorten, technieken en merken van haarverlenging.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.