Demo’s van Barber College op de Barber Square!

De Barber Square is het podium voor het herenvak. Je ontdekt hier de laatste trends en technieken doormiddel van verschillende demo’s en workshops. Barber College komt hier een aantal demo’s geven.

Barber College is dé herenvak opleider in Nederland & België. Met 12 trainingslocaties zitten zij altijd wel in de buurt. Ze geven workshops en salontrainingen aan kappers die hun herenvak skills willen verbeteren. Barber College gaat de volgende demo’s geven:

BEARD & SHAVE

Helemaal glad scheren doen of mee met de nieuwste trends en lekker baardtrimmen; zoveel mensen, zoveel wensen. Maar laten we eerlijk zijn; van baardtrimmen tot baardonderhoud – het creëren van een perfect getrimde baard of perfect gladgeschoren gezicht vraagt om nogal wat kennis. Tijdens The Hair X-perience geven zij een demo en laten zij een aantal technieken zien.

MODERN MEN CUTTING

Hoe stuur je jouw mannelijke klanten met een modieuze coupe de deur uit? Tijdens deze look & learn show tijdens The Hair X-perience laten onze trainers de laatste trends van herencoupes zien. De wereld van knippen staat niet stil en we zien een mengelmoes aan stijlen. Veel classic stijlen, maar vergeet niet de fashion trends en te pionieren. Als salon moet je hier van op de hoogte zijn en op inspelen. The next level van het herenknippen! Natuurlijk vertellen we je ook wat meer over het stylen en afwerken met de juiste producten, én voorzien we je van de belangrijkste ins- en outs om je klanten op de juiste manier te adviseren.

ALLROUND CLASSICS

Als echte allround herenkapper kun jij je klanten blij maken met alle klassieke kapsels volgens de laatste trends. Van klassiekers tot nieuwe trends, van netjes en strak de juiste basislijnen knippen tot het creëren van een ruwe, oldskool look. Tijdens The Hair X-perience laten wij verschillende skills zien. Natuurlijk vertellen we je ook wat meer over het stylen en afwerken met de juiste producten, én voorzien we je van de belangrijkste ins- en outs om je klanten op de juiste manier te adviseren.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top