21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Op bezoek bij Kelly Baron, Eigenaresse & Docent van Baron Academy

☕ Op bezoek bij Kelly Baron, Eigenaresse & Docent van Baron Academy

In Weesp werden we onwijs gastvrij ontvangen door Kelly waar we gelijk een rondleiding door de zaak kregen. Ze heeft twee prachtige ruimtes waar ze haar cursisten lesgeeft en inspireert, en daarnaast ook nog een net vernieuwde salon. Kelly heeft ons een kijkje gegeven in de wereld van de bruidsstyling en daar komt heel veel meer bij kijken dan dat we hadden kunnen bedenken.

Kelly is ambassadeur voor Keune. In deze branche zijn haar producten natuurlijk van groots belang, aangezien de bruiden hun kapsel de hele dag in model willen houden. Neem vooral een kijkje op haar site, waar ze diverse trainingen aanbiedt, maar waar je ook producten voor bruidsstyling kunt kopen.

🌐 https://baronacademy.nl/

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.