IK BEN KAPPER

Het kappersvak staat in de schijnwerpers met campagne: “Ik ben kapper”. Een vak dat veel meer is dan alleen knippen en stylen. Onder andere gaat het over het transformeren van levens door creativiteit en persoonlijke aandacht. De campagne “Ik ben kapper” is een prachtig eerbetoon aan dit vakmanschap, waarbij de veelzijdigheid en het sociale aspect van het kappersvak centraal staan.

Divers

De campagne “Ik ben kapper” is een gezamenlijke inspanning van vooraanstaande partners uit de Nederlandse kappersbranche en wat wij vanuit The Hair X-perience graag ondersteunen. Het doel is om het kappersvak in de schijnwerpers te zetten en het brede publiek te laten zien hoe creatief, sociaal en divers deze branche is. Het draait om meer dan alleen het knippen van haren; het gaat om het creëren van een unieke ervaring voor elke klant. De campagne is een eerbetoon aan de veelzijdigheid en het vakmanschap van kappers, waarbij de focus ligt op de passie en trots die deze professionals hebben voor hun vak. Door middel van diverse media-uitingen wordt het verhaal van het kappersvak verteld, met echte kappers als hoofdrolspelers.

Partners

De campagne “Ik ben kapper” is een resultaat van de unieke samenwerking tussen verschillende partners in de kappersbranche, die hun krachten hebben gebundeld. Zie ook de website https://ikbenkapper.nl/. De campagne is een prachtig voorbeeld van eenheid in diversiteit binnen de kappersbranche en benadrukt de toewijding om het kappersvak in al zijn pracht en praal te presenteren. Met “Ik ben kapper” laten deze partners gezamenlijk zien wat dit vak zo mooi maakt en willen zij mensen inspireren om te kiezen voor een carrière in deze sociale en veelzijdige sector

De pony is niet zomaar een haarstijl; het is een symbool van stijl en zelfexpressie. Of je klant nu op zoek is naar een subtiele verandering of een gedurfde nieuwe look wilt uitproberen, de pony is een manier om een look naar een nieuwe hoogten te tillen. Het is een tijdloze klassieker die de tand des tijds met gemak doorstaat, en zeker in populariteit zal blijven stijgen!

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top