21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

9 Essentiële Haarlooks uit Klassieke Kerstfilms

Voor velen van ons staat het koude weer gelijk aan lekker binnen blijven en kerstfilms kijken – dus we denken dat het tijd wordt dat enkele van de meest iconische haarlooks uit klassieke feestfilms wat liefde krijgen!

Mary Bailey uit It’s a Wonderful Life

Van deze typische kerstklassieker kan het glanzende, retro haar van Mary Bailey niet over het hoofd worden gezien en blijft tot op de dag van vandaag prachtig. Zelfs in zwart-wit straalt de ‘do’ van de legendarische actrice Donna Reed elegantie en verfijning uit.

Cindy Lou Who van The Grinch

We kunnen niet zeggen dat deze gemakkelijk na te maken is, maar de vlechten en accessoires van Cindy Lou Who zijn zowel maf als feestelijk en we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Holly Gennero van Die Hard

Is Die Hard eigenlijk een kerstfilm? We staan ​​het toe voor deze lijst, zodat we deze iconische donkerbruine krullen van Holly Gennero, gespeeld door Bonnie Bedelia, kunnen vieren.

Buddy van Elf

Hoewel ze het grootste deel van de film onder een lange groene hoed doorbrengen, presenteert Will Ferrell in Elf nog een stel glorieuze krullen in een kerstfilm, waarmee hij de blonde lokken van Zooey Deschanel uit de film net verslaat.

Dorey Walker uit Miracle on 34th Street

Zeg wat je wilt over de twijfelachtige opvoedingskeuzes van Dorey Walker in Miracle on 34th Street, maar er valt niet te betwisten dat ze een stoere houding heeft en haar lichtbruine bewegingen met veel glans zijn behoorlijk verbluffend.

The Wet Bandits van Home Alone

Hoewel we het heel graag wilden geven aan nog een set kerstkrullen met Marv Murchin, moesten we beide The Wet Bandits een shout-out geven alleen al vanwege de aanblik van Joe Pesci’s kale, verbrande hoofd dat uit de bovenkant van een muts stak.

Sally uit The Nightmare Before Christmas

Het lange rode haar van Sally geeft zoveel karakter en levendigheid aan Tim Burtons duistere visie op Kerstmis, en we houden ook van ieders pogingen om het naar het echte leven te vertalen.

Iris Simpkins van The Holiday

Het komt zelden voor dat Kate Winslet er niet geweldig uitziet, maar ze ziet er vooral uit in het wonderbaarlijk hartverwarmende The Holiday.

Juliet van Love Actually

Het is een zware strijd om de beste haarlook in ieders favoriete vakantie-rom-com, maar we zullen het moeten geven aan de verbluffende, slanke blonde look van Keira Knightley.

Bron: Hjiadmin. (2023, December 14). 9 Essential hair looks from classic Christmas films. Hairdressers Journal – Hair Industry News, Trends and Business Advice.

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.