21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Kom naar beauty & hair talk op de main stage!

Deze editie vindt Beauty & Hair Talk plaats op de Main Stage. Hier vinden allemaal lezingen plaats die uiteraard over hair & beauty gaan.

Wat is Beauty & Hair Talk?

Tijdens Beauty & Hair Talk vinden verschillende lezingen plaats van bekenden uit het kappersvak. Je wordt bijgepraat over de laatste trends & ontwikkelingen uit de branche en leert nieuwe producten kennen en hoe je deze kunt toepassen bij jouw klanten.

Wie komen er tijdens Beauty & Hair Talk?

Floor Kleyne is haarstylist en maakt de podcast “Heb je haar weer”. Zij komt 12 & 13 juni naar The Hair X-perience als host van de Beauty & Hair Talk. Zij gaat onze gasten het hemd van het lijf vragen. Omdat ze stylist en kenner van het vak is weet ze de juiste snaar te raken bij onze gasten.


✂ Host Beauty & Hair Talk ✂

Cher van Hardeveld, de winnares van de Coiffure Award 2019 Young Talent, komt beide dagen naar The Hair X-perience! Tijdens de Beauty & Hair Talk gaan we het met haar hebben over de laatste trends in bruidskapsels, wat zijn de do’s en dont’s, waar moet je als kapper op letten en hoe is haar samenwerking ontstaan met kappersgroothandel Haibu?


✂ 10:30 – 11:00 uur | Main Stage | Bruidskapsels | Cher van Hardeveld

Mika van Leeuwen is kapper, visagist oftewel Beautifier. Hij schuift zondag aan tijdens een inspirerende Beauty & Hair Talk op Main Stage. Onze host zal hem allemaal vragen stellen over hoe hij naar beauty kijkt en waarom dit zo belangrijk is.


✂ zondag 12 juni | 11:00 – 11:30 uur | Main Stage | Beauty & Hair Talk | Mika van Leeuwen

Xelly Cabau van Kasbergen komt op maandag 13 juni naar The Hair X-perience! Ze is maandagochtend om 11.00 uur te vinden tijdens Beauty & Hair Talk.


✂ maandag 13 juni | 11:00 – 11:30 | Main Stage | Beauty & Hair Talk | Xelly Cabau van Kasbergen

Wiardi D. Koopmeiners komt op 12 en 13 juni naar The Hair X-perience! Hij is freelance kapper  en heeft dit jaar de Coiffure Award Young Talent gewonnen. We gaan met hem in gesprek tijdens Beauty & Hair Talk op de Main stage over zijn weg naar het winnen van een Coiffure Award. Hoe heeft hij dit bereikt, waar haalt hij zijn inspiratie vandaan en wat heeft deze award hem gebracht.

✂ zondag 12 juni | 12.15 – 12.45 uur | Main Stage | Beauty & Hair Talk

✂ maandag 13 juni | 11.45 – 12.15 uur | Main Stage | Beauty & Hair Talk

Fernanda Smits is kapper, docent en ondernemer bij FS Cosmetics B.V. Wil je meer weten over vegan hair producten? Tijdens de Beauty & Hair Talk verteld Fernanda Smits over Vegan Hair Therapy en Vegan Hair Laminatie.

✂ zondag 12 juni | 11.45 – 12.15 | Main Stage | Beauty & Hair Talk | Vegan Hair Therapy en Vegan Hair Laminatie.

✂ maandag 13 juni | 12.15 – 12.45 | Main Stage | Beauty & Hair Talk | Vegan Hair Therapy en Vegan Hair Laminatie.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.