Gertjan van Gils komt samen met MOSER naar Demo Square 2

Gertjan van Gils komt samen met MOSER demonstreren dat een tondeuse niet alleen geschikt is voor de traditionele en/of klassieke herencoupes, maar het ook een perfecte styling tool is om creatieve coupes te creëren voor dames en heren.

Gertjan is al enkele jaren in België en het zuiden van Nederland educator voor Wahl Nederland B.V. en werkt dagelijks met de merken Wahl & MOSER. Zijn liefde voor MOSER is in die jaren steeds groter geworden. Gertjan kan met veel enthousiasme en gedrevenheid vertellen over de verschillende technieken die je kan toepassen, de snijmessen die je kunt uitwisselen en de diversiteit aan apparaten die MOSER inmiddels heeft.

ZONDAG
Op de Demo Square zal hij op zondag een korte en langere damescoupe met tondeuse en trimmer demonstreren. Op de stand van MOSER (D16) kun je bij de teststations de apparaten bekijken en uittesten. Ook is het mogelijk om daar zelf plaats te nemen in de stoel om het te ervaren, want van alles is mogelijk!

✂ Gertjan van Gils, Lady Mullet by MOSER | 12:45 – 13:15
✂ Gertjan van Gils, Pixie Cut by MOSER | 15:00 – 15:30

MAANDAG 
Maandag zal Gertjan op de Demo Square een moderne herencoupe knippen met de tondeuse. En heb je nog vragen over de technieken die hij gebruikt? Stel ze gerust en hij beantwoord ze met alle liefde. Ook op maandag kun je bij onze stand terecht voor bekijken, testen en ervaren. 

✂ Gertjan van Gils, Modern Men by MOSER | 12.45 – 13.15

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top