21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Maak kennis met drie nieuwe exposanten!

We hebben drie nieuwe exposanten aan de deelnemerslijst van The Hair X-Perience mogen toevoegen. Maak kennis met Toonen Fashion, Curls Control en Hair Combi. Kom jij ook een kijkje nemen bij deze stands?

Toonen Fashion is een kledingmerk voor en door kappers! Nadat ze 25 jaar hebben gewerkt met bleekvlekken in de kleren waren ze er klaar mee. Daarom begonnen ze een bleachproof bedrijfskledinglijn. De kleding is representatief maar ook erg hip en voor ieder is wat wils, van kleurrijk tot printjes. In Maart komen ze ook met een mannenlijn.

Curls Control heeft haarproducten speciaal voor gekruld haar. Daarnaast geven ze tips hoe je gekrulde haren onder controle krijgt en welke verzorging ze nodig hebben. Deze lijn is bovendien bijna compleet CG-proof! 

Hair Combi is sinds 1983 al een bekend
kappersgroothandel in Helmond waar al jaren kappers maar ook particulieren al
hun kappersbenodigdheden kunnen verkrijgen.

Al jaren vertegenwoordigt Hair Combi de kappersbranche niet alleen met topproducten uit Nederland maar ook merken uit het buitenland o.a. Subtil, Macadamia, Sexy Hair, Marrakesh, Color Phlex, CBD, Ga.ma en Emera.

 

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.