21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Deze guests komen naar the Hair x-perience!

Er komen dit jaar vijf guests naar The Hair X-perience. Zij komen iets vertellen op de Main Stage of een demonstratie geven op een van onze Demo Squares! In dit artikel lees je wie er allemaal komen op welke dagen en wat ze gaan doen.

Xelly Cabau van Kasbergen komt op maandag 13 juni naar The Hair X-perience! Ze is maandagochtend om 11.00 uur te vinden tijdens Beauty & Hair Talk en geeft daarnaast later die dag een presentatie over Inner Beauty. Ze behandelt de onderwerpen ‘hair & beauty’ en wat dit voor invloed heeft op jou als professional en persoon. Dit zijn vragen die we gaan bespreken tijdens The Inner Beauty sessie op The Hair X-Perience!

✂ 11:00 – 11:30 | Main Stage | Beauty & Hair Talk

✂ 14.30 – 15.00 | Main Stage | Inner Beauty

Wiardi Koopmeiners komt op 12 en 13 juni naar The Hair X-perience! Hij is freelance kapper  en heeft dit jaar de Coiffure Award Young Talent gewonnen. We gaan met hem in gesprek tijdens Beauty & Hair Talk op de Main stage over zijn weg naar het winnen van een Coiffure Award. Hoe heeft hij dit bereikt, waar haalt hij zijn inspiratie vandaan en wat heeft deze award hem gebracht.

✂ zondag 12 juni | 12.15 – 12.45 uur | Main Stage | Beauty & Hair Talk

✂ maandag 13 juni | 11.45 – 12.15 uur | Main Stage | Beauty & Hair Talk

Cher van Hardeveld, de winnares van de Coiffure Award 2019 Young Talent, komt beide dagen naar The Hair X-perience! Tijdens de Beauty & Hair Talk gaan we het met haar hebben over de laatste trends in bruidskapsels, wat zijn de do’s en dont’s, waar moet je als kapper op letten en hoe is haar samenwerking ontstaan met kappersgroothandel Haibu? Op Demo Square 2 komt ze ook nog twee demonstraties geven. Glass Hair Trends en Trendy Festival Looks.

✂ 10:30 – 11:00 uur | Main Stage | Bruidskapsels | Cher van Hardeveld
✂ 14:15 – 14:45 uur | Demo Square 2 | Glass hair trends | Cher van Hardeveld | Haibu
✂15:45- 16:15 uur | Demo Square 2 | Trendy festival looks | Cher van Hardeveld | Haibu

Floor Kleyne is haarstylist en maakt de podcast “Heb je haar weer”. Zij komt 12 & 13 juni naar The Hair X-perience als host van de Beauty & Hair Talk. Zij gaat onze gasten het hemd van het lijf vragen. Omdat ze stylist en kenner van het vak is weet ze de juiste snaar te raken bij onze gasten. Verder komt Floor Kleyne een presentatie geven over influencer marketing op de maandag op HX College.

✂ 13:45 – 14:15 | HX College | Influencer Marketing | Floor Kleyne

✂ Host Beauty & Hair Talk

Mika van Leeuwen is kapper, visagist oftewel Beautifier. Hij schuift zondag aan tijdens een inspirerende Beauty & Hair Talk op Main Stage. Onze host zal hem allemaal vragen stellen over hoe hij naar beauty kijkt en waarom dit zo belangrijk is. Daarnaast komt Mika de Awards aan alle provinciewinnaars van de Leukste Kapsalon van Nederland verkiezing 2022 uitreiken.

✂ 11:00 – 11:30 uur | Main Stage | Mika van Leeuwen

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.