Finnley’s laat de nieuwste technieken zien op Demo Square #2

Tijdens The Hair X-perience komt Finnley’s nieuwe technieken laten zien met hun trendcollectie “Flowmotion”. Deze vindt plaats op Demo Square 2.

Sprookjesachtige pasteltinten en stoere lijnen in combinatie met beweging, textuur en creatieve vrijheid is de nieuwe trendcollectie van Finnley’s: FLOWMOTION. De subtiele kleuren lopen in elkaar over door de speciale kleurtechnieken die worden toegepast en die zij ook zullen toelichten.  De combinatie van organische bewegingen in het haar door de verschillende knip en snijtechnieken geven het haar textuur, een stoere look en een verfijnde afwerking. Flowmotion is de combinatie van trends, technieken en draagbare creativiteit die tijdens The Hair X-perience gedeeld wordt.

✂ 11:15 – 11:45 & 13:30 – 14:00 | Demo Square 2 | Nieuwe technieken met “Flowmotion” | Finnley’s

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top