21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Bekijk de plattegrond van THX 2023

Bepaal jouw looproute op The Hair X-perience!

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Bepaal je looproute op ons evenement. Kies welke Look & Learns, stands, demo’s of activiteiten je gaat bezoeken. Wat kun je verwachten? Een evenement en ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met het kappersvak! Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen.

Bekijk hieronder de plattegrond van 11 en 12 juni 2023:

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.