21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

De masterclass voor krulliefhebbers van curls controle!

Curls Control staat dit jaar voor de derde keer op de Hair X-perience, op 11 en 12 juni in Gorinchem. En ze pakken groot uit!

De professionals van Curls Control zullen in hun stand wederom een knap staaltje werk laten zien. Hairstylisten met krullen die de Hair X-perience bezoeken kunnen plaatsnemen in een van de stoelen van Curls Control om een treatment met de fantastische CG-proof krullenproducten te ervaren. Laat je verrassen door de verbluffende resultaten en raak ook in de ban van Curls Control.

Op zondag 11 juni zullen zij ook een masterclass komen geven. Bereid je voor op een informatieve reis terwijl we ons verdiepen in de betoverende wereld van ”Curly Hair is not a trend, it’s a lifestyle.”

Krullend haar is een unieke vorm van zelfexpressie die verder gaat dan een voorbijgaande modegril. Het is een opmerkelijke levensstijl die diversiteit omarmt, individuen kracht geeft en natuurlijke schoonheid in al haar vormen viert. Tijdens onze masterclass zullen we getalenteerde kappers voorzien van de kennis, vaardigheden en inzichten die nodig zijn om het volledige potentieel van krullend haar te benutten.

Doe met ons mee terwijl we de geheimen ontrafelen om deskundige stylingstechnieken te onthullen en de nieuwste trends in de branche voor krullend haar te delen. Van het begrijpen van verschillende krulpatronen tot het beheersen van innovatieve knip- en stylingmethoden, deze masterclass belooft een buitengewone leerervaring te worden.

Ons team van ervaren professionals zal je begeleiden om je expertise te verhogen en je passie voor de verzorging van krullend haar aan te wakkeren. Samen zullen we de kunst ontdekken van het creëren van gepersonaliseerde haarverzorgingsroutines, het aanbevelen van de beste producten en het opbouwen van langdurige relaties met klanten met krullend haar.

Ben je klaar om je aanpak van krullend haar te transformeren en een pionier te worden in de branche? Mis deze geweldige kans niet om je kennis uit te breiden en het immense potentieel binnen de wereld van krullend haar te ontdekken.

Verzeker vandaag nog je plek bij onze masterclass door onze website te bezoeken of rechtstreeks contact met ons op te nemen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Laten we de manier waarop we over krullend haar denken revolutioneren en het omarmen als een krachtige uiting van levensstijl.

Zie jij toekomst in krullen? Dan horen de CC1 opleidingen van Curls Control absoluut bovenaan jouw to do lijstje. Word een master in het knippen van krullen en geef jouw salon een boost. Tijdens de Hair X-perience win je meer info in over de CC1 techniek bij de stand van Curls Control. Tevens kun je je ter plekke registreren op hun pro website en je kunt zelfs een gratis CC1 opleiding winnen!

Wil jij plaatsnemen in de stoel voor een treatment? Reserveer dan je plekje door een mail te sturen naar info@curlscontrol.com

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.