Dr. Van Montfort komt een sessie geven over: Haarverlies? En nu?

De tweede Look & Learn sessie is bekend! Dr. Van Montfort komt een sessie in het Look & Learn theater geven over: ”Haarverlies? En nu?”

Haarverlies is een toenemend probleem, zowel bij mannen als bij vrouwen. Door veel artsen wordt dit niet serieus bekeken, terwijl de psychische gevolgen groot kunnen zijn, zo blijkt uit het representatieve Nationaal Haarverlies Onderzoek uit 2020 in opdracht van de Nederlandse Haarstichting en Van Montfort Laboratories.

Met deze voordracht praat Hans van Montfort, arts en onderzoeker, jou bij over de verschillende vormen van haarverlies (alopecia), hoe dit tijdig te kunnen waarnemen en de mogelijke behandelmethodes. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat een juiste behandeling wel degelijk zin heeft, mits dit tijdig wordt ingezet. Zowel het volume van de haren als de kwaliteit van de hoofdhuid kan verbeteren.

📍 Look & Learn theater | zondag 11 juni | 11.30 – 12.15

 📍 Look & Learn theater | maandag 12 juni | 14.15 – 15.15

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top