21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Breng nu je stem uit voor de verkiezing van de leukste kapsalon!

De winnaar van de verkiezing van de Leukste Kapsalon van het jaar wordt op 12 juni tijdens The Hair X-perience bekend gemaakt. Heb jij je stem al uitgebracht voor deze verkiezingen? Je kan nog kapsalons nomineren!

De Verkiezing van de Leukste Kapsalon wordt georganiseerd om een podium te bieden aan uitblinkende kapsalons in Nederland. Deze uitblinkers worden op 12 juni in het zonnetje gezet tijdens The Hair X-perience.

Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat wij er weer stralend uitzien, maar bieden ook een luisterend oor. In de kapsalon kunnen mensen hun verhaal kwijt. De kapsalon is een belangrijke hoeksteen van jouw buurt. Jullie verdienen dit podium!

Tot en met 29 mei 2022 kan er gestemd worden op de leukste kapsalons. Zij maken daarmee kans op een felbegeerde Award. Deze award wordt uitgereikt tijdens The hair X-perience. De winnaar wordt bepaald door een vakjury.

Partners van de verkiezing

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.