21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Yes! De Early Bird Tickets voor The Hair X-perience staan live!

Vandaag zijn de Early Bird Tickets online gegaan! Wil jij voor het voordeligste tarief van €12.50,- (in plaats van €25,-) naar het event komen? Dan is nu je kans! Koop jouw ticket deze week voor dit voordelige tarief. 

Het bijwonen van The Hair X-perience op 21 en 22 april 2024 is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een buitengewone mix van inspiratie, creativiteit en educatie binnen de wereld van hairstyling.

Dit uitzonderlijke event brengt toonaangevende experts, innovatieve merken en gepassioneerde professionals uit de hele industrie samen, waardoor er een levendige sfeer ontstaat vol nieuwe ideeën en baanbrekende technieken. Of je nu een doorgewinterde kapper bent of aspiraties hebt in dit vakgebied, het bijwonen van The Hair X-perience biedt je onschatbare kansen om adembenemende demonstraties bij te wonen, deel te nemen aan leerzame masterclasses en contact te leggen met gelijkgestemde mensen die jouw passie voor haarstyling delen.

🎫 Het ticket is inclusief toegang tot meerdere masterclasses, een uitgebreid showprogramma en diverse presentaties op het inspiratieplein! Bekijk hier het programma.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top