21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Stralend blond en gezond haar: de betoverende wereld van Truss Professional op The Hair X-perience

Maak je klaar voor een onvergetelijke reis vol innovatie, inspiratie en educatie op The Hair X-perience, waar Truss Professional je betovert met hun revolutionaire producten en hoogwaardige technologieën. Als pionier in de Braziliaanse beauty-industrie heeft Truss Professional in de afgelopen 20 jaar geschiedenis geschreven.

Truss Professional onderscheidt zich door intelligente formuleringen die veganistische ingrediënten slim combineren met geavanceerde actieve bestanddelen. Hierdoor zijn hun producten niet alleen effectief, maar ook vriendelijk voor het haar en het milieu. Bovendien worden de Truss-producten vervaardigd met chloorvrij water uit het Guarani-aquifer, het grootste reservoir ter wereld. Dit toont hun betrokkenheid bij duurzaamheid en kwaliteit.

Bij de booth van Truss Professional op The Hair X-perience kun je de beste educatoren in de industrie ontmoeten en deelnemen aan non-stop educatie. Ontdek de nieuwste technieken en trends op het gebied van kleuringen, balayages, behandelingen en meer. Of je nu een beginnende stylist bent of jarenlange ervaring hebt, de educatiesessies van Truss Professional zullen je inspireren, je horizon verbreden en je creativiteit stimuleren.

Een van de getalenteerde educatoren is Sabrina Dijkman, een zeer gewaardeerde haarstylist en make-up artist van eigen bodem. Met haar expertise en passie voor hairstyling behoort Sabrina tot de meest gevraagde trainers van de Benelux. Ook Chrissy Danielle, een internationaal erkende balayage-expert met jarenlange ervaring, vliegt speciaal over vanuit de Verenigde Staten om aanwezig te zijn. Chrissy heeft haar kennis vergaard bij gerenommeerde academies en deelt nu als Global Ambassador voor Truss Professional haar inzichten en inspiratie. Ze is niet alleen een expert in dimensionale blondines, maar heeft ook de prestigieuze BTC-award gewonnen.

Naast educatie kun je live getuige zijn van kleuringen, balayages en behandelingen die ter plekke worden uitgevoerd. Mis ook de weggeefacties niet, waarbij je kans maakt op geweldige prijzen en exclusieve Truss-producten.

Truss Professional is een benchmark in de Braziliaanse markt en heeft al meer dan 80% van het Noord-Amerikaanse grondgebied bereikt met hun distributie. Ze zijn aanwezig op de belangrijkste vakbeurzen en beauty evenementen over de hele wereld. Als trotse partner van de BTC-show biedt Truss Professional professionals de mogelijkheid om hun vaardigheden te delen en zich te verbinden met de besten in de branche.

Met hun opvallende marketingcampagnes hebben ze de wens van elke vrouw vervuld om mooi en gezond haar te hebben. De groeiende fanbase, ook wel bekend als #crazyfortruss, deelt constant de resultaten die ze behalen met Truss-producten op sociale media.

Truss Professional is aanwezig in meer dan 50 landen en samen met jou brengen ze Truss naar de lage landen. Hun nadruk op voortdurende educatie, innovatieve producten en een toegewijd team van professionals creëert het grootste beauty-ecosysteem op de planeet.

Mis de kans niet om Truss Professional te ontmoeten op The Hair X-perience, dé plek waar inspiratie en innovatie samenkomen. Laat je betoveren door de live balayages en behandelingen én maak kans op geweldige prijzen. Ze staan klaar om je haarcarrière naar ongekende hoogten te brengen!

Bezoek Truss Professionals op stand C22!

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.