21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Fernanda Smits komt naar The Hair X-perience!

Tijdens The Hair X-perience komt Fernanda Smits namens De Sírius een sessie geven in het Look & Learn theater en tijdens de Beauty & Hair Talk op de Main Stage. De focus van deze sessies ligt op Vegan haarproducten.

In het Look & Learn theater geeft Fernanda een demonstratie over Vegan Haar Therapie. Dat is de nieuwste trend! Tijdens de Beauty & Hair Talk gaat ze meer vertellen over Vegan Hair Therapy en Vegan Hair Laminatie.

Fernanda Smits is een gepassioneerde kapster die sinds haar 13e levensjaar, haar creativiteit weet te uiten met het creëren van haarkapsels. In 2015 ontdekte zij haar passie voor lesgeven en sindsdien reist zij de wereld rond om kennis over te brengen.

Ook neemt zij deel aan de belangrijkste beurzen ter wereld, waar ze haar werk demonstreert door middel van cursussen en demonstraties. Zij heeft al meer dan duizend professionals opgeleid. Fernanda deelt haar kennis ook als columniste van TopHair Benelux, waar zij elke maand tips en belangrijke informatie aan de kapper geeft.

🟣 11:45 – 12:15 | Main Stage | Beauty & Hair Talk 🟣

🟣 14.30 – 15.30 | Look & Learn Theater  🟣

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.