21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Honma Tokyo / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Het beursteam van Beauty Days en The Hair X-perience organiseert op maandag 10 januari 2022 een nieuwe editie van de online talkshow ‘Beauty & Hair Talk’. De online talkshow is van 19.30 tot 21.00 uur en gratis bij te wonen na aanmelding via de website van Beauty Days of The Hair X-perience. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel.

Fernanda Smits, kapster, docent en ondernemer bij FS Cosmetics B.V.

Vertegenwoordigt in Europa het merk Honma Tokyo en daarnaast in Nederland ook Olívia Garden en Hector. Erg mooie merken waar ze zich graag voor inzet.

Honma Tokyo is een merk waarbij ze als basis de beste ingrediënten gebruiken die de Braziliaanse Amazone te bieden heeft, dit combineren ze met hoogstaande Japanse technologie om te komen tot producten met een veilige en gezonde formule voor klant en professional. Het doel is om producten te blijven ontwikkelen die innoveren met een gunstige werking en telkens een beter resultaat opleveren dat aansluit bij de internationale cosmeticamarkt.

Fernanda is een specialist in Keratine en Collageen behandelingen, tijdens Beauty & Hair Talk laat Fernanda ‘live’ zien hoe zo’n behandeling werkt en geeft ze gouden tips & tricks om de beste resultaten te behalen.

Ook gaan we het hebben over wat nou wel en niet waar is over Keratine en Collageen, is het een trend of niet? Daarnaast gaan we met Fernanda in gesprek over haar kennis met betrekking tot duurzaamheid en diervriendelijkheid, dit is een hottopic wat bij veel kappers en hun klanten leeft.

Een ding kan ze wel alvast vertellen: kennis is macht, doe niet te kort aan je eigen kennis en ook zeker niet aan de kennis in je salon!

Wil jij je in dit onderwerp verdiepen en alles te weten komen over de werking van supplementen, meld je dan nu gratis aan voor de Beauty & Hair Talk!

Fernanda Smits

Honma Tokyo

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.