Bekijk The Hair X-perience aftermovie !

Bekijk hieronder The Hair X-perience aftemovie 2022! Hopelijk heb jij net zo genoten van de afgelopen editie van The Hair X-perience als wij. Wij blikken graag nog even met je terug op dit mooie en succesvolle event! ✂

⭐ Bekijk hieronder de aftermovie. ⭐

Op zondag 12 juni was het tijd voor de Verkiezing van de Leukste Kapsalon van Nederland. Alle gemeente en provincie winnaars waren hierbij uitgenodigd om de beurs te bezoeken en hun oorkonde in ontvangst te nemen. Ook werd de landelijke winnaar bekend gemaakt. Nogmaals gefeliciteerd De Knipgarage!

De verkiezing was in samenwerking met Treatwell.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top