Juliette den Ouden komt naar The Hair X-perience!

Juliette den Ouden is een internationale haar & make-up artiest en Global Advocate voor Authentic Beauty Concept. Ze won onlangs de One Shot International Haircut of the Year award met getextureerd haar en was Hairdresser of the Year in Nederland. Door de jaren heen heeft ze nog veel meer prijzen en nominaties ontvangen in de hair & beauty industrie. Ze komt op zondag 11 juni 2023 een bezoek brengen aan The Hair X-perience!

Juliette is zowel artiest als selfmade zakenvrouw. Ze runt JDO Academy, waar ze volledige studies visagie en hairstyling aanbiedt, en JDO Salon, waar de stylisten allemaal door Juliette worden opgeleid. Door de jaren heen heeft Juliette als hair & make-up artist en als kapster veel eigen technieken ontwikkeld die ze via haar Academy en masterclasses met de wereld deelt.

Juliette heeft onlangs de Unity for Albinism Foundation opgericht, een non-profit die projecten helpt ter ondersteuning en bescherming van mensen met albinisme, een zaak die haar na aan het hart ligt. Daarnaast is ze wereldwijd ambassadrice voor Kappers zonder Grenzen. Zij inspireren en onderwijzen jonge vrouwen in heel Azië door middel van het kappersvak. Met deze bijdrage ziet ze de groei in eigenwaarde en het creëren van mogelijkheden om hun leven te veranderen.

Look & Learn sessie
Beauty & Hair Queen, Coiffure Award Winnaar en vak professional die grote samenwerking op haar naam heeft staan, Juliette den Ouden, geeft een ultiem kijkje in haar carrière. Hoe is ze begonnen, vallen, opstaan en positief doorgaan. Hoe bereik je de internationale markt en waar moet je op letten.

Main Stage
Juliette geeft op zondag 11 juni een Inspirational Talk en Q&A op de Main Stage. Stel haar al jouw vragen.

Masterclass
Een ultieme masterclass over hoe je verschillende hoogtepunten kunt behalen, hoe je de internationale markt bereikt en wat het je oplevert.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top