21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Mari van de Ven geeft een masterclass op The Hair X-perience 2023

Tijdens de komende editie van The Hair X-perience geeft Mari van de Ven, Nederlands bekendste make up artist, hairstylist en kapper een masterclass. Deze masterclass is op de tweede beursdag (maandag 12 juni) van 11.30 tot 13.30 uur. In zijn masterclass neemt Mari van de Ven bezoekers mee in zijn wereld en laat hij een volledige metamorfose van begin tot eind zien.

Wij zijn ontzettend vereerd om Mari van de Ven te verwelkomen op ons prachtige kappersevent. Hij is een voorbeeld en inspiratiebron voor veel make up artiesten, hairstylisten en kappers. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. In zijn masterclass laat hij een volledige metamorfose van begin tot eind zien en wij doen bij deze de oproep: ben jij in voor een complete metamorfose en heb je altijd al bij Nederlands bekendste hairstylist in de stoel willen zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je gegevens achter via de onderstaande button.

Mari van de Ven start zijn masterclass met een stukje klantbeleving in de salon, hoe pak je dat aan? Vervolgens behandelt hij het kleurproces aan de hand van de laatste trends, knipt hij een nieuwe look en maakt hij de metamorfose compleet met een eigentijdse make-up look die past bij de laatste trends. Als finishing touch creëert hij een moderne avant-garde look uit zijn allernieuwste lookbook. De masterclass van Mari van de Ven is voor max 50 hair professionals bij te wonen op maandag 12 juni van 11.30 tot 13.30 uur in de masterclass ruimte.

Let op; er is maar plek voor 50 personen, om zeker te zijn van een plek kan je alvast online jouw gratis ticket voor de masterclass aanschaffen.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.