21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Verbeter de klantbeleving in je salon met een massagestoel

In de concurrerende wereld van kappers, haarstylistes en barbiers is het creëren van een unieke klantervaring van groot belang. Klanten zoeken niet alleen naar hoogwaardige diensten en behandelingen, maar ook naar een totaalbeleving die hen helpt om even te ontspannen en genieten.

Een effectieve manier om deze extra beleving te bieden is door het toevoegen van een massagestoel aan je salon. Of je het nu als gratis extraatje aanbiedt tijdens het wachten of als een extra dienst waar klanten voor kunnen betalen, een massagestoel kan een waardevolle toevoeging zijn. In dit artikel zullen we de voordelen van een massagestoel in je salon bespreken en hoe je deze kunt gebruiken om de klantervaring te verbeteren.

De voordelen van een massagestoel
Een massagestoel biedt diverse voordelen, niet alleen voor je klanten, maar ook voor je salon. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:
• Groter gevoel van ontspanning: Een massagestoel biedt klanten de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een rustgevende massage. Dit helpt bij het verminderen van stress en bevordert het gevoel van welzijn.
• Verlengde verblijfstijd in je salon: Klanten zullen graag langer in je salon blijven als ze weten dat ze kunnen genieten van een ontspannende massage in de massagestoel. Dit geeft je meer mogelijkheden om andere diensten of producten aan te bieden.
• Klantenbinding: Door klanten een extraatje zoals een massagestoel aan te bieden, bouw je een sterke band op en creëer je loyaliteit. Klanten zullen eerder terugkeren naar een salon waar ze zich speciaal en gewaardeerd voelen.

Het toevoegen van een massagestoel als gratis extraatje
Het aanbieden van een gratis massagestoel ervaring aan klanten tijdens het wachten op hun behandeling kan een geweldige manier zijn om een positieve indruk te maken en de klantervaring te verbeteren. Enkele tips om een massagestoel te integreren in je dienstverlening:

Creëer een comfortabele ruimte (als het kan een beetje afgezonderd) en communiceer je nieuwe aanbod. Laat klanten weten dat ze kunnen genieten van een gratis massagestoel ervaring terwijl ze wachten. Maak het persoonlijk: Zorg ervoor dat je personeel de klanten actief uitnodigt om van de massagestoel gebruik te maken. Geef een korte uitleg over de voordelen.

Het toevoegen van een betaalde massagestoeldienst
Naast het gratis aanbieden van een massagestoel ervaring, kun je ook overwegen om een betaalde massagestoeldienst aan te bieden. Dit geeft klanten de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding van de massagestoel te genieten, waardoor je een extra inkomstenstroom kunt genereren. Wist je dat veel Basic-fit vestigingen momenteel ook massagestoelen hebben staan?

Het toevoegen van een massagestoel aan je salon kan een waardevolle en aantrekkelijke toevoeging zijn om de klantervaring te verbeteren. Of je nu een gratis extraatje aanbiedt of het in je dienstverlening gaat opnemen. Ervaarrust.nl is dé partner die graag meedenkt in de beste oplossing voor jouw salon. Je vind ons op The Hair X-perience op standnummer B27. Als je even tijd hebt? Ervaar dan zelf de Rust in één van onze massagestoelen!

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top