Patrick Hanegraaf komt een sessie geven in het Look & Learn Theater

De eerste Look & Learn sessie is bekend! Patrick Hanegraaf zal een presentatie geven over mind, body and work balance.

Reset your salon for a better work life balance

”Mijn bedrijf staat voor verbinding, vertrouwen, en gelijkwaardigheid. Ik wil mensen in de kappersbranche verbinden met hun omgeving, maar vooral met henzelf. Met als doel om jezelf in balans te brengen, en daardoor ook jouw onderneming.

Een tekort aan tijd, geld, energie of leiderschap brengt ons uit balans. Als mindset coach bied ik jou de juiste tools aan om het potentieel in jezelf te herkennen en ruim aandacht te geven aan deze vier pijlers. Om jezelf en je team te ontwikkelen. Om jouw blokkades te leren herkennen, waardoor je je blik verruimt. Daarmee zet jij jouw Salon in de wereld vanuit een hogere energie, jouw hart. Hierdoor vind je energie om je team en onderneming te laten groeien naar méér verbinding en méér omzet.

Het klinkt mooi en het is ook mooi als je jezelf toelaat om veranderingen toe te laten. Door veranderingen toe te laten ontwikkel je een nieuwe mindset die meer in balans is met je hart en je onderneming.We overtuigen onszelf dat we iets niet kunnen, of dat we sowieso zullen falen. We worden in bedwang gehouden door ons onderbewuste denken om onbewust in onze comfortzone te blijven. Samen gaan we jouw comfortzone vergroten en brengen we het vertrouwen terug in jezelf en je ondernemershart. Aan de hand van 18 jaar ervaring en meer dan 30.000 consult gesprekken in de kappersindustrie weet ik als geen ander welke zaken jouw onderneming laten groeien.

Leer samen met mij jouw ideale klant, je team, maar vooral jezelf kennen. Ik bezorg je de juiste tools, inspiratie, transformatie en groei. Ik ben ervan overtuigd dat mensen en ondernemers die zich blijven ontwikkelen op persoonlijke groei & mindset meer draagvlak creëren. Hierdoor staan ze stevig in hun schoenen en weten ze tegenslagen om te zetten naar leerpunten. Daardoor trekken ze de ideale mensen, klanten en opportuniteiten aan om succesvol door het leven te gaan.

Ik kijk er naar uit om je op de beurs te mogen verwelkomen en je vragen te beantwoorden. Klaar om jezelf en jouw Salon naar een hoger niveau te brengen?” – Patrick Hanegraaf

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top