21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

maak kennis met nog een nieuwe haartrend van 2023

Het is weer tijd om het over een nieuwe haar trend te hebben, de ultra korte pixie! 💇

Neem afscheid van je lange lokken en ga voor de ultrakorte pixie. Dit is hét kapsel als je voor een gewaagde look wil gaan dit jaar. Hoewel het eng kan zijn om zo kort te gaan, zijn er ook veel voordelen: een pixie cut benadrukt je kaaklijn, je juk- en sleutelbeenderen en ‘omlijst’ als het ware je gezicht. En je bent veel minder tijd kwijt aan een blow-dry en andersoortige styling, natuurlijk.

Het kapsel kan worden geknipt naar je eigen voorkeur, dus wil je het iets langer kan dit natuurlijk ook! Voor degenen die een edgy en moeiteloos coole uitstraling willen, zou een korte pixie met een zeer korte pony het kapsel kunnen zijn waarnaar je op zoek was. Dit is ook een prachtige look voor vrouwen met dun en fijn haar. Of voor degenen die iets chics en zorgeloos willen dat heel weinig stylingtijd vereist.

 

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.