21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

De Early Bird Tickets voor The Hair X-perience staan live!

Vandaag zijn de Early Bird Tickets online gegaan! Wil jij voor het voordeligste tarief van €10,- (in plaats van €25,-) naar het event komen? Dan is nu je kans! Koop jouw ticket voor 11 april voor dit voordelige tarief. 

De Main Stage is het hoofdpodium van The Hair X-perience. Hier vind je verschillende shows, presentaties en competities. Volg hier bijvoorbeeld de show van Dario J. Braun en Sanjay Ramcharan.

Goede vrienden Dario en Sanjay laten zich niet in een hokje stoppen. En hun gezamenlijke show al helemaal niet. Deze artiesten staan geregeld op podiums in binnen- en buitenland en zijn het gezicht van grote internationale brands. Tijdens hun show zullen zij jullie trakteren op hun specialiteiten: De Black Hair skills van Dario gemixt met de HairCouture opsteek kapsels van Sanjay. Opposites Attract. Een collaboration die jij niet wilt missen!

De Look & Learn area is de plek waar jij als kapper aan kan schuiven om in te zoomen op verschillende inhoudelijke zaken in de kappers business. Hier staan de experts die jou een handvatten geven om met hele uiteenlopende problemen om te gaan. 

Patrick hanegraaf zal hier bijvoorbeeld aanwezig zijn met zijn workshop: Reset your salon for a better work life balance. Patrick kan niet wachten op jouw en je salon naar een hoger niveau te tillen.

In de Barber Square draait alles om het herenvak. Op de Barber Square ontdek je tijdens vaktechnisch demonstraties van uiteenlopende barbers de laatste trends en technieken.

Kapr zal aanwezig zijn om verschillende training te geven die alles te maken hebben met het vak. Volg bijvoorbeeld de training: Tapered Mullet door Master barber: Quinten Smit of sluit aan bij Psycho Blockhead door Master barber: Hendy Koel.

Neem een kijke op onze Demo Squares! Exposanten nemen je in korte demo’s mee in de nieuwste kniptechnieken en stylingtips. Kom langs bij een van de drie Demo Squares en laat je in een mum van tijd onderdompelen in de laatste trends rondom het kappersvak.

Brigitte Verwimp van Wijzijnkapper.nl is ook dit jaar van de partij. Passievol en enthousiast tref je haar dagelijks op het demo-square. Hier promoot zij haar nieuwe training Cut Every Coupe waar werken in en met de natuurlijke valling in centraal staat. 

Nieuw! Neem deel aan een van onze Masterclasses. Hier gaan goeroes uit de kapperswereld hun tips en tricks met je delen. Ze gaan dieper op de materie in, je kan elke beweging volgen en de volgende dag gelijk aan de slag met je nieuwe ideeën.

Hier zul je ook Juliette den Ouden vinden! Juliette den Ouden is een internationale haar & make-up artiest en Global Advocate voor Authentic Beauty Concept. Ze won onlangs de One Shot International Haircut of the Year award met getextureerd haar en was Hairdresser of the Year in Nederland. Door de jaren heen heeft ze nog veel meer prijzen en nominaties ontvangen in de hair & beauty industrie.

Ook nieuw dit jaar is de Barber Battle bij BabylissPro. Doe mee aan de BaBylissPRO Barber Battle in samenwerking met The Hair X-perience en win een jaar lang gesponsord worden door BaBylissPRO. Het is mogelijk om je vanaf woensdag 12 april in te schrijven voor de Barber Battle. 

Je wilt dit allemaal toch niet missen? Haal nu snel je Early Bird Ticket via de onderstaande button. Tot snel op The Hair X-perience!

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.