21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Wahl, CNV vakmensen en Mediceuticals® Laboratories staan op de beurs!

Maak kennis met drie nieuwe exposanten

Mediceuticals® Laboratories

Mediceuticals® Laboratories, gevestigd in New Jersey USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Zonder agressieve reinigingsmiddelen die het haar of de hoofdhuid kunnen verstoren. De unieke formules reinigen verstopte haarzakjes zorgvuldig en grondig, waardoor een gezonde haargroei wordt bevorderd. Geschikt voor elk type haar en hoofdhuid.

Wahl

Wahl is sinds 1919 de leider in de categorie professionele en consumenten verzorging, met de uitvinding van de eerste praktische elektrische tondeuse. Wahl is de tondeuses voor de professionele kapper, maar ook zeker geschikt voor home grooming.

CNV

CNV Vakmensen heeft een lidmaatschap met veel voordelen. Zo zijn er professionele onderhandelaars die zo’n 600 cao’s afsluiten. Als lid heb jij invloed op de afspraken die in deze cao’s worden vastgelegd en die betrekking hebben op jouw werk. De belangrijkste taak van vakbonden is het maken van afspraken over werk en inkomen namens de leden.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.