21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Maak kennis met Calligraphy Cut!

Calligraphy Cut is een uitvinding van de bekende Duitse kapper Frank Brormann en is geïnspireerd door het snijden van bloemen. Diagonaal gesneden bloemen hebben een groter oppervlak, kunnen meer vocht opnemen en blijven langer gezond…. Dat is het geheim van frisheid!
 
We hebben een nieuwe techniek ontwikkeld die het haar zo gezond houdt als vers gesneden bloemen. Maar dat is niet alles. Stel je eens voor dat je het haar je eigen handtekening zou kunnen geven, je hebt het juiste antwoord op elke wens van je klanten en het haar doet wat jij wilt. Dit alles is mogelijk met Calligraphy Cut!
 
Calligraphy Cut is niet zomaar een nieuwe kniptechniek. Calligraphy cut opent nieuwe deuren voor jou als stylist. Je voelt het verschil al tijdens de eerste knipbeurt en beseft dat je het haar kunt stylen met de kracht van de knipbeurt alleen en met snelle, eenvoudige bewegingen. Jij bepaalt de richting waarin het haar valt, en jouw klanten kunnen zich verheugen op meer volume, meer glans en een kapsel dat altijd past. Onze ‘gouden’ ambassadeur en trainer van Calligraphy Cut in Nederland, Ursela van de Put, zal jou alles vertellen over deze unieke tool en kniptechniek tijdens de demonstratie in het Look en Learn Theater van 10.30 – 11.00 uur.
 
Meer informatie over Calligraphy Cut, kun je vinden op: https://get.calligraphy-cut.com/

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.