21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Maak kennis met L’Oréal Professionnel!

Maak kennis met L’Oréal Professionnel, de definitie van innovatie en elegantie samenkomend in het hart van Parijs. Een van onze nieuwe Business Partners van de aankomende editie!

”Onze oprichter Eugène Schueller wijdde zijn leven en expertise aan het veranderen van het leven van haarprofessionals. Hij legde de basis van ons merk dat de wereld van het kappersvak nog steeds vormgeeft. Gedreven door de wetenschap, zijn we voortdurend op zoek naar baanbrekende innovaties, waarbij de veiligheid van de mens en de integriteit van het haar voorop staan.

Onze technische expertise, gemaakt voor professionals door professionals, vormt de basis voor superieure producten en ervaringen die elke investering waard zijn. Wij bieden kappers het meest complete assortiment producten. Ons portfolio omvat kleur-, haarverzorgings- en stylingproducten, maar ook waanzinnige technische beautytools zoals de Steampod, Gjosa en de iNOA ID ap.

Onze technische beautytools worden ontwikkeld volgens de laatste technologische innovaties, waarbij duurzaamheid in combinatie met gebruiksvriendelijkheid en design een belangrijke rol spelen. In de stad van mode en expressie vieren en onthullen we professioneel talent, waarbij we ons richten op superieure prestaties, en verder kijken dan de klant namelijk naar de essentie van de vrouw.

Samen creëren we niet alleen prachtige haarstijlen, maar ook een cultuur van transformatie, waar zelfvertrouwen en empowerment floreren. Reis met ons mee om de kunst van het kappersvak opnieuw te ontdekken.”

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.