Ga mee op reis met Dario J. Braun op de Main Stage!

Dario J. Braun, de eigenaar van DARIOS Barbers, komt op de Main Stage een show geven genaamd Diversity of Men, a Hairstory told by Dario J. Braun. Tijdens deze show neemt Dario je mee op reis.

Met Diversity of Men neemt Dario J. Braun je mee in zijn wereld van mannen. Tijdens de show verhuis je tijdelijk naar een barbershop in The Bronx, New York waar barbershops nooit uit zijn geweest en waar een barbershop een plek is waar mannen uit alle lagen van de bevolking samenkomen voor hun welverdiende “man break” at DARIOS.

Dario neemt je mee op reis door de diversiteit van alle verschillende haarstructuren die er maar te vinden zijn op deze wereld. Verwacht tijdens deze hairshow creatieve cuts, gemixt met de klassieke barbershop haircuts op de mainstage van Hair-X-perience.

Met twee succesvolle barbershops in Haarlem en Leiden waarin uitsluitend met zelf opgeleid personeel gewerkt wordt, geeft Dario daarnaast ook salon- en privé trainingen in alle vormen en maten.

Nieuwschierig geworden? Come & see Dario LIVE op onze Main stage en vind het hele team op de DARIOS stand op de beurs. Hier zullen zij de hele dag door demo’s showcasen, geven ze antwoord op al jouw vragen en kun je direct jouw eigen salon- en/of privé training boeken.

✂ 14:00 – 14:30 | Main Stage | Diversity of Men, a Hairstory told by Dario J. Braun

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top