21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Hans Beers & Annemieke Tip geven een lezing in het look & Learn Theater

Vandaag mogen we de eerste Look & Learn sessie tijdens The Hair X-perience bekend maken! Deze wordt verzorgd door Hans Beers en Annemieke Tip.

Al sinds 2014 maakt Hans Beers toonaangevende trendcollecties die in alle belangrijke vakbladen ter wereld gepubliceerd worden. De basis voor zijn collecties is altijd de knip- en kleurtechniek van Sassoon.

Onlangs verscheen zijn collectie “Minimalisme”, waarin een terugkeer naar de basis en de natuur wordt benadrukt. Tijdens de Look & Learn sessie zal Hans enkele van de modellen van deze collectie demonstreren.

Hij wordt terzijde gestaan door visagiste Annemieke Tip. In 2018 won zij de publieksprijs bij de Nederlandse Make-Up Awards. De laatste jaren verzorgt zij steeds de visagie en de styling van de trendcollecties van Hans Beers.

🟣 11:30-12:30 | Look & Learn Theater | Moderne kniptechniek & visagie 🟣

Hans Beers

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.