Scalp care, hoe belangrijk is dat nou?

Sinds je haar hebt, heb je ongetwijfeld een haarverzorgingsroutine gehad. Maar hoe zit het met hoofdhuidverzorging? We durven te wedden dat dit een meer recente ontwikkeling is. De hoofdhuid werd heel lang verwaarloosd op het gebied van haarproducten. Het krijgt nu de aandacht die het verdient. Het is een beetje zoals een tuin, in die zin dat als je ploegt en de grond voedt, de planten sterker en gezonder worden. En om je lokken langer in topconditie te houden, worden ook ingrediënten die voorheen voorbehouden waren aan huidverzorging in overvloed gebruikt.

Een goede verzorging van de hoofdhuid er voor zorgen dat een schilferende en jeukende hoofdhuid verleden tijd is en word je haar minder snel vet. Dit zorgt er voor dat je je haar minder vaak hoeft te wassen wat dan weer je haar gezond houd. Best een goede opsomming om je te motiveren je hoofdhuid een beetje extra care te geven, vind je niet?

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top