Welkom aan onze nieuwe exposanten!

Graag willen we jullie voorstellen aan drie nieuwe exposanten die zich aan de deelnemerslijst hebben gevoegd voor The Hair X-perience! Ga jij hun stand bezoeken?

Salonvoordeel.nl specialiseert zich in de levering van salonmeubilair. De meubels onderscheiden zich door de zeer goede kwaliteit gecombineerd met talloze mogelijkheden qua kleur en afmetingen. Er is voor ieder wat wils en voor ieder budget. 

Door jarenlange ervaring in de beautybranche kunnen ze met u op gelijk niveau spreken en kennis en ervaring overbrengen en delen!

In 1991 is kappersgroothandel “Greenwave Products” gestart. In 2009 is het merk “Heads-Up” er aan toegevoegd. Voor zowel kleur, lengte, haarsoort en inplantering kan Heads-Up aan individuele wensen voldoen.

Met meer dan 30 jaar ervaring met produceren van top kwaliteit oefenhoofden, voor de meest vooraanstaande studio’s en vakscholen zijn dit de ideale koppen met een Europese maatvoering om wikkel, verf en kniptechnieken te oefenen.

 

Greenest Cosmetics biedt biologische cosmetica producten van hoge kwaliteit aan om hun passie voor de aarde en natuurlijke schoonheid te verspreiden. 

Ze willen informatie delen over duurzame beauty, om op die manier te helpen je business te verduurzamen. De milieubewuste en biologische cosmetica groothandel is speciaal voor beauty professionals, schoonheidsspecialisten, kappers, salons, webshops en andere bedrijven die natuurlijke schoonheid omarmen.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top