21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Belangrijke update The Hair X-perience 2024

Via deze weg informeren we je over een belangrijke update rondom The Hair X-perience, die gepland stond op 21 & 22 april in Evenementenhal Gorinchem.

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een vernieuwd concept voor The Hair X-perience, waarbij is ingespeeld op de wensen en behoeften vanuit de branche. Hierbij lag de focus op het inspiratieplein aangevuld met waardevolle deelnemers en een hoogwaardig contentprogramma met masterclasses, shows en een meer belevingsvolle opzet.

Helaas hebben we te maken met uitblijvende commitments. Dit maakt het voor ons onmogelijk om een hoogwaardig en representatief evenement te organiseren dat voldoet aan ieders verwachtingen.

Met pijn in ons hart hebben we dan ook de beslissing genomen om The Hair X-perience 2024 te annuleren. We hopen op jouw begrip en waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken.

Heb je een ticket gekocht? Dan heb je bericht ontvangen over de terugbetaling.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.