21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

CHRISSY DANIELLE en SABRINA DIJKMAN: de ultieme social media masterclass op The Hair X-perience!

Beleef de meest inspirerende masterclasses van het jaar tijdens The Hair X-perience op 11 en 12 juni. Ontdek de geheimen van twee toonaangevende professionals en Truss-ambassadeurs uit de Benelux, Chrissy Danielle en Sabrina Dijkman. Deze absolute experts in de kapperswereld nemen je mee in de diepte van social media en delen hun meest waardevolle tips en tricks. Bereid je voor op een interactieve ervaring waarbij je elke beweging kunt volgen en direct de volgende dag aan de slag kunt met je nieuwe ideeën.

Wat kun je verwachten van deze meesterlijke masterclass op het gebied van social media? Waarom moet je juist van deze twee professionals leren?

Tijdens de masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:

📸 Het perfect vastleggen van je meesterwerk: Leer hoe je prachtige haarfoto’s kunt maken, net als de grote artiesten op Instagram. Ontdek welke hoeken je moet kiezen en welke tools onmisbaar zijn. Leer ook hoe je je foto’s kunt bewerken om ze nóg mooier te maken.

🎥 Meesterlijk in video: Ontdek hoe je je model op de juiste manier presenteert voor videocontent. Leer hoe je poses en handposities kunt gebruiken om het haar zo optimaal mogelijk te tonen, met prachtige volume en finesse.

💡 De geheimen van Instagram: Creëer een betoverende Instagram-feed en bereik je droomklanten rechtstreeks via dit krachtige platform. Laat je inspireren door de tips en tricks van Sabrina en Chrissy, die beiden een enorme aanhang hebben op social media. Ze delen hun geheimen en inzichten om jouw aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Chrissy Danielle vliegt speciaal over vanuit Amerika om deze masterclass bij te wonen. Maak gebruik van deze unieke kans om van haar en Sabrina te leren. Ontdek alle ins and outs, de nieuwste tips and tricks. Leer hoe je perfecte krullen en waves creëert om de haarkleur optimaal tot zijn recht te laten komen. Leer hoe je diepte en dimensie in je haarcreatie en foto’s kunt brengen. Ontdek welke impact deze vaardigheden kunnen hebben op jouw werk en de resultaten die je kunt behalen. Bereik jouw droomklanten en onderscheid je in de branche!

Daarnaast is het van cruciaal belang om te begrijpen waarom social media in deze tijd essentieel is voor kappers en ondernemers. Het biedt een krachtig platform om jezelf te promoten, je bereik te vergroten en een groter klantenbestand aan te trekken. Het stelt je in staat om jouw vakmanschap te presenteren aan een breder publiek en je te onderscheiden van je concurrenten.

Mis deze unieke masterclass niet! Schrijf je nu in voor The Hair X-perience en leer van twee van de meest succesvolle professionals op het gebied van social media. Bereid je voor op een ongekende groei in jouw carrière!

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.