21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Bekijk wie er deelnemen aan de beurs!

Maak kennis met drie nieuwe exposanten

Coiffure Media Group

Coiffure Media is hét mediaplatform voor de professionele kapper & haarstylist. Het is een van de grootse uitgeverijen op het gebied van professionele haarmagazines in Nederland. De magazines worden door duizenden topstylisten en creatievelingen gelezen.

Haircrane

Haircrane Original staat aan de top op het gebied van kappersscharen. Hun scharen zijn gemaakt van Japans staal, ontworpen voor kniptechnieken en om pijnklachten te verminderen. 

Haircademy

Haircademy is de opleider voor haarprofessionals. Zit jij al járen in het kappersvak en is jouw doel een nóg hoger niveau bereiken? Om je te specialiseren ben je bij hun aan het juiste adres! In deze snel veranderende wereld ontstaan nieuwe trends en betere technieken. Blijf daarom up-to-date, jezelf ontwikkelen én onderscheiden in het kappersvak. Daarom hebben zij speciaal voor jou de ”BOOST” programma’s ontwikkeld.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.