21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

GESLAAGDE EDITIE VAN INKOOPBEURS TRENDZ VOORJAAR 2022

De eerste vakbeurs heeft weer plaatsgevonden in Evenementenhal Gorinchem en het was zeker een groot succes. Wij kijken met veel vertrouwen en enthousiasme uit naar de aankomende editie van The Hair X-perience op 12 & 13 juni 2022 in Evenementenhal Gorinchem!

De afgelopen editie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar op 6, 7 en 8 februari 2022 in Evenementenhal Gorinchem is succesvol verlopen, zo meldt beursorganisator Easyfairs. Trendz Voorjaar was de eerste beurs in Nederland sinds de versoepelingen van de coronamaatregelen van kracht zijn. In totaal 126 exposanten presenteerden zich aan 5.838 bezoekers, dat zijn ruim 300 bezoekers meer dan Trendz Najaar die eind augustus plaatsvond.

“Het was in veel opzichten weer een enerverende editie van Trendz”, blikt Mascha de Bruin namens Easyfairs terug. Ze vervolgt: “Het was lange tijd spannend of de beurs überhaupt door kon gaan, omdat tot een paar weken geleden beurzen en andere evenementen nog niet waren toegestaan. Daarom hadden we deze editie van Trendz Voorjaar ook verplaatst van januari naar februari, in de hoop dat we in februari de retailsector wel dit belangrijke inkoopmoment konden bieden. En die keuze heeft goed uitgepakt, waarbij we veel dank zijn verschuldigd naar onze exposanten die zich zeer flexibel en loyaal hebben opgesteld.”

De Bruin: “We kijken met een positief gevoel terug op de afgelopen drie beursdagen, waarbij we zelfs meer bezoekers mochten verwelkomen dan tijdens de vorige editie van Trendz. Dat gaf nog maar weer eens aan hoe belangrijk het is dat een beurs als Trendz door kon gaan voor de sector. Ook onze exposanten gaven aan goede zaken te hebben gedaan. We kregen veel enthousiaste reacties van zowel bezoekers als exposanten, zoals een bezoeker die eigenlijk de beurs alleen voor stationary artikelen bezocht, maar uiteindelijk veel meer dan alleen dat heeft ingekocht. Of een bezoeker die vooraf niet de intentie had om veel te gaan kopen, maar positief verrast was door het aantrekkelijke aanbod op het gebied van leuke home decoration items. En een andere bezoeker sprak haar complimenten uit dat we in deze vreemde tijden toch een beurs hebben georganiseerd, zodat ze veel goede contacten kon leggen. Dat zijn mooie en waardevolle reacties.”

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.