21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Calligraphy Cut | Masterclass | Het nieuwe knippen

Bezoek de masterclass van Calligraphy Cut over ”Het nieuwe knippen”

Ontdek de magie van Calligraphy Cut, dé revolutionaire kniptechniek die het haar transformeert tot een meesterwerk! Geïnspireerd door de kunst van het diagonaal snijden van bloemen, onthult deze innovatieve uitvinding van de gerenommeerde Duitse kapper Frank Brormann een geheim voor ongeëvenaarde frisheid en gezondheid.

Maar dat is nog niet alles. Met Calligraphy Cut geef je niet alleen een knipbeurt; je zet jouw handtekening in het haar, waarmee je moeiteloos voldoet aan de wensen van je klanten. Beeld je in dat je volledige controle hebt over het haar, elke lok gehoorzaamt aan jouw artistieke visie.

Calligraphy Cut is geen gewone kniptechniek; het opent deuren naar een nieuwe dimensie van styling. Voel de transformatie van het haar al tijdens de eerste knipbeurt. Met snelle, vloeiende bewegingen creëer je volume, glans en een perfect passende coupe. Jij bepaalt de richting van het haar, en je klanten kunnen zich verheugen op een ongeëvenaarde look. Mis de kans niet om alles te leren over deze baanbrekende tool en techniek! Ursela van de Put en Hanneke Franzen, onze ‘gouden’ ambassadeurs en Nederlandse Calligraphy Cut-trainsters, delen alle geheimen tijdens een boeiende masterclass.

Ontdek de kracht van Calligraphy Cut en creëer meesterwerken in elke knipbeweging! Meer informatie vind je op: https://get.calligraphy-cut.com/

Het bijwonen van deze masterclass wordt beloond! Alle gasten ontvangen een exclusieve goodiebag gevuld met leuke en afwisselende verrassingen in samenwerking met enkele exclusieve merken. Mis het niet!

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top